Ravintola Carl Wilhelm
Ravintola on saanut nimensä Vanajanlinnan perustajasta Carl Wilhelm Rosenlewista (1873–1942). Hän loi aikanaan Vanajanlinnan perinteet, jotka rakentuvat tänäkin päivänä huikeille makuelämyksille, huippukokkien yllätyksille, laadukkaille viineille ja unohtumattomalle juhlaseuralle. Jo sadan vuoden ajan kynttilät ovat hehkuneet pidoissa, kun suomalaiset ja kansainväliset vieraat ovat juhlineet Vanajanlinnassa.
Katso kuvagalleriaMillainen Ravintola Carl Wilhelm on?
Carl Wilhelm on enemmän kuin ravintola. Se on elämys, kunnianosoitus historialliselle loistolle ja nykyajan ruokakulttuurille. Mennyt aika ja tämä hetki kietoutuvat yhteen sekä harkitussa ruokalistassa että ravintolasalin sisustuksessa. Jokainen yksityiskohta on tarkasti mietitty.
Ravintola on saanut nimensä Vanajanlinnan perustajasta Carl Wilhelm Rosenlewista (1873–1942). Hän loi aikanaan Vanajanlinnan perinteet, jotka rakentuvat tänäkin päivänä huikeille makuelämyksille, huippukokkien yllätyksille, laadukkaille viineille ja unohtumattomalle juhlaseuralle. Jo sadan vuoden ajan kynttilät ovat hehkuneet pidoissa, kun suomalaiset ja kansainväliset vieraat ovat juhlineet Vanajanlinnassa.
Kuten sata vuotta sitten, myös tänä päivänä Carl Wilhelmin henkilökunta on valmiina suosittelemaan sinulle täydellistä laatuviiniä ruokasi kanssa. Jokainen viinimme kätkee tarinan ja aromit, jotka viimeistelevät unohtumattoman makuelämyksen.
Keittiö on ravintolamme sykkivä sydän. Siellä lahjakkaat kokkimme työskentelevät kuin taiteilijat. He yhdistävät huolellisesti valikoidut raaka-aineet ja parhaat tekniikat luodakseen annoksia, jotka herättävät makunystyräsi eloon.
Carl Wilhelm -ravintola syntyi Vanajanlinnassa. Meillä jokainen annos on mestariteos – mutta tärkeintä olet sinä.
Ravintola Carl Wilhelm tarjoilee 3 – 7 ruokalajin menukokonaisuuksia, mutta valittavissa on myös yksittäisiä annoksia.
Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?
Suosittelemme nauttimaan 7 ruokalajin menukokonaisuuden, jossa yhdistyvät sadan vuoden ruokaperinteet ja nykypäivän huippuosaaminen.
Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?
Keittiömestari Jarkko Toivonen luottaa valinnoissaan suomalaisiin raaka-aineisiin, joihin hän on kuitenkin lisännyt hieman japanilaisia vaikutteita. Aasialainen estetiikka näkyy Toivosen luomuksissa myös tiettynä selkeytenä, joka sopii hyvin suomalaiseen makuun. Listalla on aina sesongin parhaita raaka-aineita.
Menuun on valittu sopivat viinit, jotka edustavat ns. vanhaa maailmaa eli Ranskaa ja muita perinteisiä eurooppalaisia viinimaita. Tarjolla on myös laaja skaala kellariviinejä ja drinkkilistalla myös sakea ja japanilaista viskiä.
Mikä on keittiömestarinne motto?
Aukioloajat
Torstaista lauantaihin klo 17.00-22.00
Osoite
Vanajanlinnantie 476, Hämeenlinna, Kanta-Häme 13330, FI
Sähköposti
Puhelinnumero
0300 870577 (0,8 €/min+pvm/mpm)
Ravintola Carl Wilhelm
Vanajanlinnantie 476, Hämeenlinna, Suomi