Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Kaupungin kattojen yllä Etelärannassa sijaitseva Palace on aina ollut suomalaisen gastronomian edelläkävijä. Ravintola valmistui Helsingin olympialaisiin vuonna 1952, ja se oli Suomen ensimmäinen Michelin-tähdellä palkittu ravintola vuonna 1987. Tätä nykyä Palacen keittiötä johtaa keittiöpäällikkö Eero Vottonen, jonka tavoitteena on tarjota vierailleen hienostunut mutta yllätyksellinen pohjoismainen ravintolaelämys.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?
Palacessa on tarjolla sesongittain vaihtuva maistelumenu.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia
Palacen keittiöstä vastaa keittiöpäällikkö Eero Vottonen. Hänen filosofiansa ytimessä on intohimoinen suhde makuihin, raaka-aineiden poikkeuksellinen laatu ja tiimityö. Vottonen on vastuussa Michelin-tähden palauttamisesta Palacelle kolmen vuosikymmenen tauon jälkeen.

Mikä on keittiömestarinne motto:
”Tämä on ammatti, jossa ei koskaan ole valmis. Raaka-aineiden ja valmistustapojen kirjo on niin valtava, että opiskeltavaa riittää loputtomiin. Ajattelen edelleen, että haluan kehittyä työssäni paremmaksi päivittäin.”

Aukioloajat

Ti-La 18:00-24:00

Osoite

Eteläranta 10, 00130 Helsinki, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 50 5058643

Palace

Eteläranta 10, 00130 Helsinki, Suomi

Lue myös