Millainen ravintola on?
– Gastro K. oli monta vuotta unelmana sydämessä, kunnes 2019 unelmasta tuli totta. Nyt jo reilun parin vuoden ajan olemme saaneet luoda asiakkaille laadukkaita ravintolaelämyksiä ja tarjoilleet tinkimättömällä ammattitaidolla valmistettua ruokaa. Henkilökuntamme tärkein päivittäinen tavoite on tehdä hyvää ruokaa, luoda asiakkaille lämmin ja rento tunnelma sekä palvella jokaista siten, että saamme kaikille hymyn kasvoille kertoo Gastro K.:n yrittäjä Riitta Paloniemi.
Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?
Porotartar.
Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?
Keittiömestari Jussi Patrakka on intohimoinen kokki. Hän haluaa kokeilla kaikkea uutta ja miten perinteisetkin annokset voisi tehdä uudella tavalla. Ruoassamme maku ja puhtaat raaka-aineet ovat kaiken A ja O. Ravintolassamme käytämme paljon lappilaisia raaka-aineita ja kaikki on itse valmistettua. Ruokalistamme on simppeli, mutta meiltä löytyy aina listan ulkopuolelta yllätyksiä. Parhaimman ravintolaelämyksen saat meidän viiden ruokalajin maistelumenusta ja siihen valituilla viinisuosituksilla. Filosofiamme on, että anna meidän tehdä valinnat sinun puolesta ja sinun tarvitsee vain nauttia.
Mikä on keittiömestarinne motto?
Gastro K.:n illallinen on nautinto kaikilla aisteilla.
Aukioloajat
Ke-la 17-22
Osoite
Laaksokuja 4, 99130 Sirkka
Sähköposti
Puhelinnumero
+358 50 513 1210
Gastro K. Levi
Laaksokuja 4, 99130 Sirkka, Suomi