Siirry pääsisältöön

Varaa pöytä

Millainen ravintola on?

Gastro Cafe Kallio on kahden ravintoloitsijan ajatus bistrosta. Vaikutteita ravintolaan on löytynyt manner-Euroopasta, husmanskostista, baltiasta ja ranskalaisesta keittiöstä. Emme ole varsinaisesti ’ranskalaisia’, siksi mm. ranskalaiset asiakkaamme viihtyvätkin meillä. ”Mitä on aitous? Ehkä sitä ettei teeskentele olevansa jotain.”

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Meidän mielestä parasta on kokonaisena paahdetut kalat, sisäelinten käyttö ja melkein viikottain vaihtuva ruokalista.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? 

Keittiömestari Kare Karhu on rumpali ja kokki. Olemme bistro, eli valitsemme päivittäin parhaat raaka-aineet annoksiimme. Käytämme paljon luomua sekä paikallisten pientilallisten tuotteita. Emme etukäteen tee suunnitelmia kausittain, vaan valmistamme niistä raaka-aineista mitkä ovat parhaita sillä hetkellä ja mitä olemme saaneet tuottajiltamme.

Juomalistaltamme löydät huolella mietittyjä eurooppalaisia viinejä, tasaisesti vaihtuvia suomalaisia pienpanimo-oluita ja tarkkaan valittuja klassisia cocktaileja niin aperitiiviksi kuin digestiiviksikin!

Mikä on keittiömestarinne motto?

Free jazz baby! Täydellisyyden tavoittelu on mielestämme turhaa, tee asiat sydämellä, se riittää.

Varaa pöytä

Aukioloajat

Ma – pe 11-14

Pe – la 17-22

Pe – su 10-14

Osoite

Fleminginkatu 7, 00530 Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 50 309 0612

Gastro Cafe Kallio

Fleminginkatu 7, 00530 Helsinki, Suomi

Lue myös