Siirry pääsisältöön

Helin Matkat: Samalla matkalla Etelä-Afrikan villiluonto & Mauritiuksen hiekkarannat — koe elämäsi yhdistelmämatka

Etelä-Afrikka ja Mauritius muodostavat yhdessä vivahteikkaan yhdistelmämatkan, joka yhdistää luontoelämykset ja paratiisirannat ainutlaatuisella tavalla. Yhdellä matkalla pääset kokemaan kummankin maan parhaat puolet: Etelä-Afrikan villin luonnon ja Mauritiuksen ainutlaatuiset valkoiset hiekkarannat. Tästä ei enää yhdistelmämatka parane!

Yhdistelmämatka yhdistää vaivattomasti ainutlaatuisen luonto- ja rantaloman

Helin Matkat tekee lomasi suunnittelusta ja toteutuksesta vaivatonta ja stressitöntä. Ammattitaitoinen tiimi hoitaa kaikki järjestelyt puolestasi, varaa lennot, majoitukset ja kuljetukset sekä tarjoaa asiantuntevia suosituksia ja vinkkejä kohteessa. He tuntevat tarjoamansa kohteet perusteellisesti ja tarjoavat yksilöllistä, räätälöityä palvelua, joka vastaa juuri sinun loma tarpeitasi ja toiveitasi.

Helin Matkojen yhdistelmälomat tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea vaivattomasti useita erilaisia elämyksiä yhdellä lomalla — tutustu Etelä-Afrikan ja Mauritiuksen yhdistelmäloman hotelleihin ja suunnittele unelmiesi matka täältä

Etelä-Afrikka tarjoaa villieläimiä ja viinikulttuuria

Etelä-Afrikka on erityisesti tunnettu ainutlaatuisista luontokohteistaan ja upeista kansallispuistoistaan. Löydät lukuisia luonnonsuojelualueita, jotka tarjoavat unohtumattomia kohtaamisia villieläinten kanssa.

Yhdistelmämatka villieläimet

Yksityisellä Qwabi-luonnonsuojelualueella sijaitseva BABOHI Lodge tarjoaa unohtumattomia safarielämyksiä vain aikuisille. Viiden tähden BABOHI Lodge yhdistää erittäin korkeatasoiset palvelut ja ainutlaatuisen luontomatkailun. Päivittäiset safariajelut antavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä Afrikan villieläimet läheltä, ja illalliset leirinuotion äärellä kruunaavat päivän.

Myös kulinaristit löytävät Etelä-Afrikasta paljon nautittavaa. Stellenboschin ja Franschhoekin viinialueet ovat maailmankuuluja sekä arvostettuja, ja niiden viinitiloilla pääset nauttimaan hienostuneista persoonallisista viineistä ja paikallisesta fine dining -ruoasta.

Mauritiuksen paratiisinomaiset rannat ja ylelliset hotellit

Mauritius, eteläisellä Intian valtamerellä, on tunnettu valkoisista hiekkarannoistaan ja vehreistä vuoristaan. Saari tarjoaa ylellisen rantaloman, jossa voit rentoutua maailmanluokan hotellien palveluiden äärellä. Viiden tähden hotelli, Beachcomber Paradis Golf Resort & Spa, tarjoaa harvinaisen upeat maisemat ja ensiluokkaiset puitteet.

Mauritiuksen monipuoliset aktiviteetit tekevät siitä täydellisen kohteen sekä rentoutumiseen että seikkailuun. Matkalla sinulla on mahdollisuus kokeilla vesiurheilua, kuten kajakointia ja snorklausta, tai nauttia maalla tenniksestä ja maastopyöräilystä. Hotellista löytyy peräti kahdeksan tasokasta ja persoonallista ravintolaa. Meren ääressä sijaitseva La Ravanne tarjoaa herkullisia kreolilaisia makuja, jotka vievät sinut makumatkalle paikalliseen kulttuuriin.

Tutustu kaikkiin Helin Matkojen yhdistelmämatka mahdollisuuksiin osoitteessa: www.helinmatkat.fi

Lue myös