Siirry pääsisältöön

Välimeren joulutunnelmaa Costa Toscanan risteilyllä

Välimeren kauniit kaupungit joulutunnelmassa

Costa Toscana johdattaa vieraansa Välimeren parhaisiin kohteisiin, kuten Marseilleen, Barcelonaan ja Palermoon, jotka kylpevät joulun tunnelmassa. Voit kokea joulun eri tavalla näissä kuvankauniissa Etelä-Euroopan kaupungeissa ja nauttia hurmaavien joulumarkkinoiden tarjonnasta. Joulunvietto Välimerellä antaa uuden ulottuvuuden jouluperinteisiin, ja samalla voit nauttia lämpimästä ilmastosta ja upeista maisemista.

Suomen Turussa rakennettu Costan lippulaiva

Suomen Turussa vuonna 2021 rakennettu Costa Toscana on maailman edistyksellisin risteilyalus, joka käyttää polttoaineenaan nesteytettyä maakaasua (LNG), vähentäen merkittävästi ympäristövaikutuksia ja tarjoten matkustajilleen huippumodernin matkustuskokemuksen. Tämä innovatiivinen alus on vaikuttava kunnianosoitus Italialle ja yhdelle sen kuuluisimmista maakunnista, jotka esittäytyvät kauniisti laivan kaikissa tiloissa.

Joulunviettoon yksin, kaksin tai koko suvun kanssa!

Jouluristeily Costa Toscanalla tarjoaa täydellisen vaihtoehdon perinteiselle joulunvietolle. Voit viettää kiireettömän ja rentouttavan joulun yksin, kaksin tai vaikka koko suvun kesken ilman huolta ruoanlaitosta tai siivouksesta. Matkallasi voit nauttia laivan monipuolisista palveluista ja aktiviteeteista sekä tutustua ikimuistoisiin kohteisiin Välimeren hienoilla rannikoilla.

Varaa nyt ja anna itsellesi lupa rentoutua!

Varaa Välimeren jouluristeily ja anna itsellesi lupa rentoutua ja nauttia joulusta täysin siemauksin. Täysihoitoristeilyn hinta nyt alkaen vain 1695 €/hlö sisältäen myös lennot, lentokenttäkuljetukset, palvelurahat sekä verot ja satamamaksut. Tarjous voimassa 14.6 saakka – joten toimi nopeasti!

Mukana suomalainen matkanjohtaja varmistamassa sujuvat järjestelyt niin maalla kuin merellä.

Tee varauksesi nyt osoitteessa [email protected] tai puhelimitse numerossa 010 231 6550.

Loistokasta Joulua!

Lisää jouluristeilystä Loistoristeilyjen sivuilta

Lue myös