Madisonin joulussa maistuu perinteisten makujen lisäksi ripaus Amerikkaa
Joulumieli valtasi espoolaisravintolan marraskuun loppupuolella pikkujoulubrunssien muodossa, jotka katetaan lauantaisin ja sunnuntaisin aina 20.12. saakka. Tunnelmaa voi poiketa myös nostattamassa eggnog -munatotilla, joka on ravintolan erikoisuus!
Diner -ravintola Madisonin keittiömestari ja yrittäjä Katja Arpré hehkuu intoa kuvaillessaan joulukuun spesiaalikattausta. Pikkujoulubrunssin kylmäpöydästä löytyy jouluiseen henkeen laaja kalavalikoima. Kasvisruokailijat on otettu huomioon maukkailla vaihtoehdoilla; esimerkiksi pääruoista Vege Wellington soveltuu myös vegaaneille. Jälkiruokapöydästäkin löytyy perinteikkäitä herkkuja, mm. keittiömestarin isoäidin reseptillä. Erityismainintana uuden twistin saanut kookosriisipuuro, joka sopii monelle allergikolle.
Herkkuja notkuva pöytä on samalla iso kiitos Madisonilta sen asiakkaille, jotka pitivät ravintolan pystyssä pahimman koronakriisin yli.
– Vaikka keväällä hetken näyttikin huolestuttavalta, aloitimme kotiinkuljetukset, jotka asiakkaat ottivat heti omakseen. Heti kun saimme ovet auki, asiakkaat palasivat ravintolaan, Arpré kiittelee ja kertoo kuinka kotiinkuljetusten loputtua kaksi riskiryhmäläistä pyysivät ravintolaa jatkamaan ruoanjakelua.
– Sirkulle ja Marjatalle kuljetamme edelleen kaksi kertaa viikossa useamman päivän annokset kerrallaan. He auttoivat meitä vaikeiden aikojen yli ja nyt me maksamme kiitokset takaisin, ynnää Arpré iloisesti kokemuksiaan.
Katso myös Madisonin ravintolaesittely.