Siirry pääsisältöön

Epicenter – Helsingin sydämmen innovaatiokeskus ja tapahtumapaikka

Epicenter tarjoaa modernit toimisto- ja tapahtumatilat Helsingin sydämessä Mikonkadulla. Tämä keskeinen sijainti yhdistää kansainväliset verkostoitumismahdollisuudet ja innovatiivisen ilmapiirin tavalla, joka tekee toimistosta tai tapahtumasta paljon enemmän kuin vain työpaikan tai kokoontumisen. 

Epicenterin tilat on suunniteltu joustaviksi ja monipuolisiksi, jotta ne mukautuvat erilaisiin tapahtumiin – pienistä tiimityöpajoista suuriin konferensseihin. Innovatiivinen ja teknisesti edistyksellinen ympäristö tarjoaa kaikki tarvittavat välineet ja palvelut korkeatasoisten tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi Epicenterin tiimi tarjoaa asiantuntevaa tukea tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen, varmistaen, että jokainen tilaisuus on onnistunut ja hyvin järjestetty.

Olemme myös ylpeitä Pulssi-tapahtumistamme jotka kokoavat yhteen yritysmaailman päättäjiä ja poliitikkoja keskustelemaan talouden ja yhteiskunnan keskeisistä kysymyksistä. Epicenterin kasvanut tapahtumatoiminta osoittaa, että kyseessä on ennemminkin luova kohtaamispaikka kuin perinteinen toimistohotelli.

Yrityksen tapahtuman sijainnilla on väliä – kilpailu asiakkaista ja heidän ajastaan kovenee

Kilpailemme jatkuvasti ihmisten ajasta. Oli kyseessä sitten jääkiekko-ottelu, sauna-ilta tai yritystapahtuma. Tässä kilpailussa yrityksen tapahtuman sijainti voi olla ratkaiseva tekijä. Keskeisellä sijainnilla oleva tapahtumatila helpoittaa asiakkaiden paikalle pääsemistä ja korostaa myös tapahtumanarvoa asiakkaille. Onhan keskeinen sijainti ja hulppea tila myös brändi arvoa rikastuttavia tekijöitä. Tutkimukset osoittavat, että keskeisellä sijainnilla olevat tapahtumat helpottavat matkoja, tarjoavat pääsyn palveluihin ja verkostoihin sekä tekevätesimerkiksi asiakastapaamisten järjestämisestä sujuvampaa. On myös huomion arvoista kuinka keskeinen sijainti tuottaa kilpailuetua, varsinkin nuorempien aikuisten kohderyhmässä – oli sitten kyse työpaikasta tai tapahtumaan saapumisesta. Nuoret aikuiset ovat tottuneet käyttämään julkista liikennettä tai kaupunkipyöriä sekä ovat ilmastotietoisia. Näin ollen, on ymmärettävää että keskeinen sijaiti jonne on helppo päästä on houkuttelevampi paikka kuin ne paikat minne tarvitsee matkustaa pidempiä aikoja.

Epicenter tarjoaa maailmanluokan tapahtumatilat Hamsterin korttelissa

Epicenterin laajennuksen myötä myös Helsingin keskeiset kohteet Mikonkatu 7 ja Aleksanterinkatu 13 ovat nyt myös osa tätä innovaatiokeskusta Mikonkatu 9 sijaitsevan “päämajamme” lisäksi. Eritoten Aleksanterinkatu 13 on ollut aikoinaan hyvin merkittävä liike-elämän keskus, tämä kiinteistö nimittäin oli ensimmäisiä kiinteistöjä Helsingin keskustassa, joka rakennettiin aikoinaan puhtaasti liike-elämän käyttöön. Olemmekin erittäin ylpeitä, että saamme olla rakentamassa tämän historiallisen kiinteistön uutta kaupallista tulemista. Laajentunut Epicenter innovaatio kampuksemme tarjoaakin yrityksille, yhteisöille ja kaikille sidosryhmille entistä paremmat mahdollisuudet sekä tilat toimia yhdessä uusien ideoita ja hankkeiden kehittämisessä.

Epicenter

Oli kyseessä sitten yritysseminaari, lanseeraustilaisuudet tai vaikka yrityksen pikkujoulut niin meidän kokenut ja asiantunteva tapahtumatuottajien tiimimme räätälöi jokaisen tapahtuman vastaamaan asiakkaan toiveita. Cateringin takana toimii palkittu keittiömestari Hans Välimäki ja Arto Rastas, joten maailmanluokan tarjoilut ovat taattu meillä järjestetyissä tapahtumissa.

Olemme paljon muutakin kuin vain tapahtumakeskus, olemme
innovaatioalusta yrityksille ja yhteisöille

Työympäristöllä on keskeinen rooli työntekijöiden houkuttelemisessa ja sitouttamisessa. Future Workspace -tutkimuksemme mukaan 76 % vastaajista uskoo, että Epicenterin kaltaiset tilat edistävät yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vahvistavat organisaatiokulttuuria. Lisäksi 62 % vastaajista pitää modernia toimistotilaa ratkaisevana tekijänä työpaikkaa hakiessaan. Huomionarvoista on, että peräti 81 % ei ottaisi työpaikkaa vastaan, mikäli toimistotilat eivät vastaisi heidän odotuksiaan.

Nämä tulokset kertovat, kuinka tärkeäksi toimistotilojen laatu on muodostunut nykyaikaisessa työelämässä. Me vietämme leijonan osan elämästämme työpaikalla, joten on olennaista, että työympäristö on viihtyisä, saavutettavissa ja tehokkaan työnteon mahdollistava.

Tervetuloa innovaatio kampuksellemme Helsingin sydämeen.

Lue myös