Siirry pääsisältöön

180 Degrees – Kahden tähden fine dining -elämys yritystapahtumiin ja kokouksiin

Vuonna 2018 perustettu ravintola asetti heti alusta alkaen tavoitteekseen olla Viron paras fine dining -ravintola, ja se on onnistunut lunastamaan paikkansa gourmet-maailman huipulla. Michelin-opas myönsi 180 Degrees -ravintolalle ensimmäisen tähden vuonna 2022, ja jo vuotta myöhemmin ravintola sai toisen tähden, mikä todistaa sen korkean laadun ja omistautumisen.

Kokonaisvaltainen fine dining -ruokailukokemus

180 Degrees -ravintolan nimi viittaa sekä sen upeaan 180 asteen merinäköalaan että avokeittiönsä 180 asteen muotoon. Ravintolan keittiötä johtaa huippukokki Matthias Diether, jonka keittiöfilosofia perustuu täydellisyyteen ja intohimoon. ”Teen asiat intohimolla, tai jätän tekemättä” on Dietherin motto, ja se näkyy jokaisessa annoksessa. Jokainen ruokalaji on huolellisesti valmistettu parhaista raaka-aineista, joita tuodaan ympäri maailmaa. Kaikki annokset ovat taideteoksia, jotka yhdistävät syvät maut, visuaalisen esillepanon ja tuoreuden.

Erinomaista palvelua ja hienostuneita makuja

Ravintolan henkilökunta on jaettu selkeisiin osastoihin, joissa jokainen jäsen tuntee oman roolinsa ja vastuualueensa. Tämän ansiosta palvelu on sujuvaa ja huomaavaista, ja asiakkaat voivat keskittyä nauttimaan täydellisestä illallisesta. Pääsommelier ja baarimestari valitsevat viinit ja mocktailit yhteistyössä tiimin kanssa, varmistaen että jokainen juoma täydentää ruokalistan makuja. Ravintolassa vallitsee tiimityöskentelyn henki, jossa jokainen yksityiskohta – niin lautasen valinnasta esillepanoon – on tarkkaan harkittu.

Yritystapahtumat ja kokoukset fine dining tyylillä

180 Degrees on täydellinen paikka yritystapahtumille, joissa halutaan tarjota vieraille unohtumaton kokemus. Ravintolan intiimi ilmapiiri, huippulaatuinen palvelu ja ainutlaatuinen ruokailukokemus luovat ihanteelliset puitteet niin pienille kokouksille kuin suuremmillekin tilaisuuksille. Merinäköala ja hienostunut ympäristö tekevät vaikutuksen kaikkiin vieraisiin, ja ravintolan ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että jokainen tilaisuus sujuu moitteettomasti.

Tervetuloa 180 Degrees -ravintolaan

180 Degrees -ravintola on paljon enemmän kuin pelkkä ruokailupaikka – se on elämys, jossa kaikki yksityiskohdat on mietitty tarkkaan ja huolella. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia maailmanluokan gastronomiasta ja huipputason palvelusta yritystapahtumien yhteydessä. Anna meidän tehdä seuraavasta kokouksestanne tai tapahtumastanne ikimuistoinen kokemus, jossa maku, palvelu ja ympäristö yhdistyvät saumattomasti.

180 Degrees fine dining -ravintola sijaitsee Tallinnassa. Lisätietoa ravintolasta sekä aukioloajat ja yheystiedot voit kätevästi tarkistaa osoitteesta: https://www.180degrees.ee

Lue myös