Millainen ravintola on?
Halusin tuoda Porvoseen jotain uutta joka korostaa Porvoossa jo valmiiksi olevaan todella vahvaa ravintola ilmapiiriä. Oma osaaminen on vahvasti sidoksissa aasialaisessa ruuassa sekä makumaailmassa. Nimi tulee siitä että meidän ravintola sijaitsee vanhan Porvoon punasissa aittoissa.
Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?
Suosittelemme meidän mustekala annosta, siika cevicheä, grillattuja ravunpyrstöjä sekä key lime pie:ta.
Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?
Keittiömestarina toimii Robert von Bell, joka on myös omistaja yrityksessä. Hän on monessa keitossa keitetty kokki, joka on käynyt hakemassa vauhtia muun muassa Englannista ja monesta paikasta Helsingissä, m.m Pastor, Gaijin yms. ”Haluan tarjota japanilaisittain maailman maut käyttäen mahdollisuuksien mukaan suomalaisia raaka-aineita. Tarjoilemme juomia mistä itse pidämme, listalla löytyy laaja valikoima esim oluita, m.m Kimito Brewing meille tekemä oma olut sekä Pöhjalan panimon oluita. Viinit ovat raikkaita ja tukee meidän ruokafilosofian tuotteita.
Mikä on keittiömestarinne motto?
Kunnioita raaka-aineita.
Aukioloajat
Huhtikuun lopusta Syyskuun alkuun 11-21 joka päivä.
Sähköposti
Puhelinnumero
0207308899
Ravintola Ranta-Aitta
Jokikatu 8, 06100 Porvoo, Finland