Siirry pääsisältöön

Lee Brasserien takaa löytyy sama tiimi, joka teki Leib-ravintolasta aikoinaan suositun suomalaisten vieraiden keskuudessa. Nyt aloitamme uuden aikakauden Lee Brasserie -ravintolassa, jossa lohturuoka kohtaa luovuuden. Keittiömestari ja osakas Maido Maiste yhdistää taitavasti klassiset tekniikat, rohkeat maut ja modernin otteen. À la carte -listamme rinnalla tarjoamme Lee Experience -menun, kuuden ruokalajin elämyksen, joka vie sinut syvälle keittiömme sydämeen.

Kesäisin Tallinnan vanhankaupungin kätketty puutarhamme muuttuu todelliseksi keitaaksi. Yksi kaupungin viihtyisimmistä terasseista kutsuu viettämään rennon iltapäivän tai pitkän, lämpimän illan herkullisen ruoan ja juoman äärellä.

lee brasserie

Mitä suosittelemme Lee Brasserie listalta?

Rapea hapanjuurivohveli, kirjolohen mäti, smetana ja tuoreet yrtit – Täydellinen yhdistelmä makuja ja tekstuureja. Vohvelin kevyt rapeus kohtaa kirjolohen mädin suolaisen puraisun ja smetanan pehmeyden. Suupala, joka on sekä ylellinen että raikkaan tasapainoinen.

Paistettu kultakalankirjolohi, grillattu jalapeño, savustetut sinisimpukat ja samettinen bisque – Harmoninen annos, jossa hienostunut kala yhdistyy simpukoiden syvään savuisuuteen ja kevyen hiillostetun jalapeñon lämpöön. Kaiken kruunaa täyteläinen bisque.

Manjari-suklaakreemi oliiviöljykaramellilla ja merisuolalla – Tummaa, samettisen pehmeää suklaata, jonka yllättävä yhdistelmä oliiviöljykaramellin ja merisuolan kanssa tekee jälkiruoasta yhtä aikaa hienostuneen ja täydellisen tyydyttävän.

Mielestämme kuitenkin parhaan elämyksen saat valitsemalla Lee Experience -menun, jossa kuusi ruokalajia tarjoillaan jaettavaksi.

Kuka johtaa keittiötämme ja mikä on keittiöfilosofiamme?

Keittiömestari ja osakas Maido Maiste yhdistää perinteiset tekniikat, rohkeat maut ja modernin näkemyksen luodakseen ruokia, jotka ovat yksinkertaisia mutta syvän maukkaita. Hänellä on vuosien kokemus Viron huippuravintoloista ja kansainvälisistä keittiöistä, ja hänen ruokafilosofiansa on hioutunut rehelliseksi ja selkeäksi. Keittiössä hän arvostaa tarkkuutta, sujuvaa rytmiä ja ylpeyttä jokaisesta annoksesta, joka lähtee saliin. ”Olemme luoneet paikan, jossa rehelliset maut yllättävät ja lämmin ilmapiiri saa tuntemaan olon kotoisaksi.”

Miten valitsemme juomamme?

Viinilistamme on tunnustettu useaan otteeseen Viron parhaaksi, ja se tarjoaa syvällisen valikoiman Euroopan tunnettuja viinialueita samalla heijastaen intohimoamme pienten viinitilojen tuotteisiin. Viinien lasivalikoima on aina harkitusti sovitettu yhteen menumme kanssa, jotta jokaiselle annokselle löytyy täydellinen pari.

Niille, jotka etsivät vaihtoehtoja viinille, olemme kuratoineet laajan valikoiman alkoholittomia juomia. Mukana on huolella suunniteltuja makuparituksia, jotka tarjoavat saman syvyyden ja tasapainon kuin viinit. Olipa valintasi alkoholillinen tai alkoholiton, löydät aina jotain kiinnostavaa täydentämään ateriaasi.

Keittiömestarimme motto

Yksinkertaista. Maukasta. Jaettavaksi tehty.

Aukioloajat

Tiistaista – Lauantaihin, klo. 17.30-23.00

Osoite

Uus 31, Tallinn, Harjumaa 10111, EE

Sähköposti

Puhelinnumero

+37253043562

Lee Brasserie

Uus 31, Tallinn, Viro

Lue myös