Siirry pääsisältöön

Millainen Faselli Italian street food on?

”Olemme pieni perheyritys, ja juuremme ovat Italiassa. Kasvoin katsellen äitini ja isoäitini valmistavan herkullisia aterioita, mikä innoitti meidät aloittamaan oman ravintolan. Aloitimme tyhjästä, kotiuuneilla, ja teemme kaiken itse päivittäin varmistaaksemme tuoreiden raaka-aineiden käytön.” kertoo Fasellin omistaja Nati Contreras. Tarjoamme hyvää ja tuoretta ruokaa, ja käytämme vain parhaita raaka-aineita. Me myös tuemme taiteilijoita antamalla heille tilaa järjestää omia näyttelyitään Fasellissa. Koska mitä muuta elämässä tarvitsee, kuin hyvää ruokaa, hyvää musiikkia ja upeaa taidetta!

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Suosittelen lämpimästi panuozzoa – ihanan rapea ja ohut taikina. Valmistamme itse porchetta rustican noin viiden tunnin ajan. Klassinen panuozzo, lasagne ja pizzat ovat myös mahtavia valintoja.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Minä, omistaja Nati Contreras, johdan keittiötä, ja valmistan kaiken itse varmistaakseni tasaisen laadun. Teen päivittäiset valmistelut, jotta raaka-aineet pysyvät aina tuoreina. Rakastan ruoanlaittoa ja uusien ideoiden ja raaka-aineiden oppimista.

Aukioloajat

Tuesday to Thursday 16-22
Friday 12-23
Saturday 13-23
Sunday 13-22

Osoite

Helsinginkatu 21, Helsinki, Kallio 00530, FI

Sähköposti

Puhelinnumero

0445645097

Faselli Italian street food

Helsinginkatu 21, Helsinki, Suomi

Lue myös