Classic Pizza Restaurant
Hyvän pizzan tekee korkealaatuiset raaka-aineineet ja mielenkiintoinen reseptiikka.
Katso kuvagalleriaJuha Toivanen perusti ensimmäisen Classic Pizza ravintolan Hangon satamamakasiineihin vuonna 1996. Ajatuksena oli luoda konsepti, joka olisi useamman saavutettavissa ja jossa asiointikokemus olisi ylivertainen. Juha halusi keskittyä vain yhteen tuotteeseen ja tehdä sen paremmin kuin kukaan muu.
Classic Pizza Restaurantin kulmakiviä ovat intohimo korkealaatuisiin raaka-aineisiin, mielenkiintoinen reseptiikka ja pöytiintarjoilu. Nämä elementit liitettiin tuotteeseen, joka on monelle mieluisa – pizzaan klassisilla ja yllättävillä makuyhdistelmillä. Classic Pizza Restaurant on palkittu mm. Suomen paras pizza -tittelillä.
Suosittelemme Michelin tähtikokki Dani Garcian** kylmää alkupalapizza Andaluciaa, joka sopii loistavasti yhteen maailman parhaan pientilasamppanjan, R&L Legraksen, kanssa.
Aukioloajat
Katso ravintolakohtaiset aukioloajat täältä
Osoite
Forum (Helsinki), Stockmann (Helsinki), Redi (Helsinki), Itis (Helsinki), Jumbo (Vantaa), Iso Omena (Espoo), Sello (Espoo), Ainoa (Espoo), Itäsatama (Hanko), Ratina (Tampere), Mylly (Turku), Ruka (Kuusamo)
Franchise pisteitä:
Caribia (Turku), Katinkulta (Vuokatti), Levi (Kittilä), Saimaa (Lappeenranta) ja Tampereen Kylpylä (Tampere)
Classic Pizza Restaurant
Mannerheimintie 18, 00100 Helsinki, Suomi