Siirry pääsisältöön

Millainen Gobi on?

Ravintolamme idea syntyi syvästä rakkaudesta Georgiaan, sen perinteisiin ja ainutlaatuiseen ruokakulttuuriin. Halusimme tuoda georgialaisen vieraanvaraisuuden uudelle tasolle, luoden jotain muuta kuin tavallisen grilliravintolan – tyylikkään ja tunnelmallisen tilan. Ravintolamme ei ole vain makuelämys, vaan myös kokemus, jossa jokainen vieras voi nauttia aidoista georgialaisista ruoista modernilla twistillä ja samalla tuntea Georgian kulttuurin lämpöä ja sielua.

Gobi

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Menumme tarjoaa kaksi erilaista kulinaarista suuntausta, joista kumpikin lupaa ainutlaatuisen ruokailuelämyksen. Ensimmäinen suuntaus keskittyy klassisiin georgialaisiin ruokiin, kuten khinkaliin ja khachapuriin, jotka ovat ajattomia Georgian keittiön symboleja.

Toinen suuntaus esittelee pääkokkimme modernisoimia luomuksia, joissa perinteet kohtaavat nykyaikaiset keittotekniikat. Esimerkiksi dolmamme on uudistettu risoton tapaan valmistetulla riisillä, joka tarjoillaan viinirypäleenlehtiin käärittynä lihan kera. Toinen kohokohta on churchela, joka tarjoillaan pieninä palloina hienostuneen rypälegeelin kera, tuoden tähän perinteiseen jälkiruokaan raikkaan ja innovatiivisen vivahteen.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Ravintolaamme johtaa nuori mutta sitäkin kokeneempi kokki Luka Khinkiladze.

Hän on työskennellyt kokkina nuoresta iästä asti ja on äärimmäisen kiinnostunut kulinaarisesta taiteesta ja moderneista keittotekniikoista. Hän hioi taitojaan maailman parhaissa Michelin-oppaaseen kuuluvissa ravintoloissa, johti useita ravintoloita Englannissa, Georgiassa ja Italiassa, ja oli osa Georgian joukkuetta arvostetussa maailman kulinaarikilpailussa Bocuse d’Orissa vuonna 2020.

Gobi-ravintolan konsepti keskittyy georgialaisten reseptien ja gastronomisten perinteiden tutkimiseen ja modernisoimiseen huippukokin tekniikoilla. Tiimimme tehtävänä on esitellä asiakkaille muinaisen georgialaisen keittiön rikkaita perinteitä, nykyaikaisessa ja henkilökohtaisessa tulkinnassa, samalla varmistaen lämpimän ja vieraanvaraisen kokemuksen jokaiselle vierailijalle.

Menumme tarjoaa perinteisiä ruokia eri puolilta Georgiaa, mutta pääkokin modernissa tulkinnassa. Käytämme muinaisia reseptejä, aitoja tuotteita ja mausteita, jotka on tuotu erityisesti Georgiasta valmistusta varten.

Gobin sydän on ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva leipomo. Siellä kokkimme valmistavat päivittäin leipää, piirakoita ja georgialaisen keittiön keskeistä ja perinteistä ruokaa, khachapuria. Leipomossa pääset itse myös seuraamaan valmistusprosessia. Tämä tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen ja mahdollisuuden tutustua georgialaiseen kulttuuriin.

Olimme viinilistan kanssa erityisen tarkkoja, sillä viinirypäleet eivät ole vain hedelmiä, vaan ne ovat tullut symboliksi Georgian rikkaalle kulttuurille ja gastronomiselle perinnölle. Emme ainoastaan luoneet aitoa georgialaista viinikellaria pullojen säilyttämistä varten, vaan valitsimme myös yhdeksän viinitilaa yhteistyöhön äärimmäisellä huolella.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Perinne sydämessä, innovaatio lautasella.

Gobi kokki

Gobi tarjoaa kaikille TopTravelsin lukijoille -15% alennuksen. Mainitse koodi TOP15 tarjoilijalle.

Aukioloajat

12:00 – 00:00

Osoite

Rotermanni 14, Tallinn, Harju maakond 10111, EE

Sähköposti

Puhelinnumero

+37255544990

Gobi

Rotermanni 14, Tallinn, Viro

Lue myös