Siirry pääsisältöön

Millainen Gastro Hub on?

Gastro Hub on perheomisteinen georgialainen ravintola, joka sijaitsee Helsingin sydämessä. Alkuperäinen georgialainen keittiö, lämmin tunnelma ja erinomainen palvelu luovat ainutlaatuisen ruokailukokemuksen. Menu sopii kaikille ruokavaliomieltymyksille ja sisältää erilaisia, vain parhaista raaka-aineista valmistettuja ruokia. Ravintolastamme löytyy myös hyvä valikoima suoraan georgialaisilta viinitiloilta tulevia viinejä sekä eurooppalaisia viinejä. Gastro Hubissa perinteet kohtaavat modernin menon ja niin se on paikka, joka pystyy tarjoamaan vierailleen unohtumattoman gastronomisen matkan.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

– Acharuli Hatsapuri: Veneenmuotoinen juustoleipä kananmunalla, voilla ja juustolla. Tämä ikoninen resepti on lähtöisin Adjariasta ja sitä on kehitetty huolellisesti Gastro Hubin keittiössä, kunnes maku vastaa täydellisesti alkuperäistä. Sinun ei siis tarvitse matkustaa kauas nauttiaksesi yhtä herkullisesta hatsapurista kuin Adjariassa.

– Shkmeruli (valkosipulikana) Täydellinen makuyhdistelmä, jota haluaa heti lisää.

– Qatmis Mtsvadi (grillattu kana): Georgialaisilla mausteilla marinoitu kana grillataan avotulella. Tuloksena on murea ja mehukas kana, jossa aistii hivenen savun makua.

-Khinkali. Georgialaiset lihalla ja mausteilla täytetyt taikinanyytit. Yksi puraisu ja pääset nauttimaan mehukkaasta ja maukkaasta täytteestä. Tätä hauskaa ja maukasta ruokalajia kannattaa ehdottomasti kokeilla. Khinkalin sisään voi myös kaataa pienen määrän etikkaa, joka tuo herkulliseen liemeen lisää happamuutta.

– Nigvziani badrijani (munakoisorullat pähkinätäytteellä) Tunnetuin georgialainen alkupala, joka sopii myös vegaaneille. Miellyttävä yhdistelmä makuja ja suutuntumaa: pähkinäisen täytteen pehmeys ja munakoison kermaisuus täydentävät herkullisesti toisiaan.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Keittiömme johdossa on Davit Nukradze, joka on kotoisin Rustavin kaupungista Georgiasta.

Keittiöfilosofiamme keskittyy autenttisuuteen ja laatuun. Valitsemme parhaat raaka-aineet luodaksemme annoksia, jotka kertovat uskollisuudesta georgialaisille perinteille mutta samalla vastaavat asiakkaittemme moninaisiin makumieltymyksiin.

Juomafilosofiamme on, että hyvä ateria saavuttaa huippunsa kun sitä täydentää erinomainen juoma. Mielestämme jokaisen, olitpa sitten viininharrastaja tai satunnainen maistaja, kuuluu saada hyvä viinilasillinen aterian kera.

Mikä on keittiömestarinne motto?

”Autenttisuus joka suupalassa”. Davit uskoo pysyvänsä uskollisena georgialaisen keittiön juurille mutta tuo samalla jokaiseen annokseen ripauksen modernimpaa otetta.

Aukioloajat

Ma-To: 11-22.00
Pe: 11-23.00
La: 12-23.00
Su: 12-20.00

Osoite

Unioninkatu 30, Helsinki, Uusimaa 00100,

Sähköposti

Puhelinnumero

0503827347

Gastro Hub

Unioninkatu 30, Helsinki,

Lue myös