Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Ragu avattiin huhtikuussa 2014. Ragu-nimi viittaa pitkään haudutettuun liharuokaan. Keittiöfilosofiamme on yhdistää modernilla tavalla skandinaavisia makuja italialaisiin klassikoihin.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi
Meillä on aina listalla jonkinlainen carne cruda-annos, koska it´s the best.

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia
Keittiömestarimme on Markus Murtovaara. Hän on pitkän uran tehnyt Helsingin huippuravintoloiden keittiöissä. Markus yhdistää klassista ruuanlaittoa mutta on aina avoin uusille tuulille. Ragussa on yhtä samppanjaa lukuunottamatta ainoastaan italialaisia viinejä. Yli puolet viinilistamme viineistä on omaa maahantuontia. Keskitymme pohjois- ja keski-Italian viineihin, sillä ne ovat raikkaita ja hapokkaita ja antavat sekä tilaa ruualle, että tukevat sitä.

Mikä on keittiömestarinne motto
”Ensin perusasiat kuntoon ja sen jälkeen voi kikkailla. Maku, maku ja maku.”

Aukioloajat

Ma – la 17:00 – 24:00

Osoite

Ludviginkatu 3, 00130 Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

010 207 3001

Ragu

Ludviginkatu 3, 00130 Helsinki, Suomi

Lue myös