Kuvaile ravintolaanne:
Hugo on viinien kruunaama rennon rouhea viinibaari ja ravintola, jonka keittiössä paikalliset raaka-aineet sanovat käsipäivää maailman mauille. Ravintolamme on moderni sekoitus perinteisiä valmistustapoja, kokeilunhalua ja raaka-ainelähtöistä, vastuullista ajattelutapaa. Ravintola sai nimensä 1884 rakennetun talon suunnitelleen arkkitehdin, Hugo Neumannin mukaan.
Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?
Ruokalistan suosikkejamme ovat kaikki paikallisia raaka-aineita sisältävät ruokamme, kuten Tannilan poro tai Kujalan tilan härkä.
Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia
Keittiömestarina ja ravintoloitsijana toimii Tommi Tuhkanen. Hän luotsaa keittiötä yhdessä keittiöpäällikkö Matti Holman kanssa. Keittiön filosofian voisi tiivistää sanoihin, ”raaka-aineista ei tingitä”. Viinifilosofiamme on se, että luotamme perinteisiin, eurooppalaisiin, luontoa kunnioittaviin viininvalmistajiin. Listaltamme löytyykin paljon biodynaamisia viinejä.
Mikä on keittiömestarinne motto?
Tämä ravintola on meille uusi seikkailu, jonka pääosassa ovat aina asiakkaamme. Mottonamme on kokeilunhalu ja kokemus!
Aukioloajat
ti-to klo 17-22 (keittiö klo 21 saakka)
pe-la klo 16-24 (keittiö klo 22 saakka)
Osoite
Rantakatu 4, 90100 Oulu, Suomi
Sähköposti
Puhelinnumero
0201432200
Ravintola Hugo
Rantakatu 4, 90100 Oulu, Suomi