

Millainen Ekberg on?
Ekberg on Suomen vanhin leipomo, konditoria ja kahvila-ravintola, joka on toiminut yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1852. Sijaitsemme Helsingin keskustassa, tunnelmallisen Bulevardin varrella, missä kauniissa kahvila-ravintolassamme voi pysähtyä nauttimaan herkullisista tarjoiluista ja kiireettömästä tunnelmasta.
Kesäisin avautuva terassimme tarjoaa mahdollisuuden nauttia kahvikupposesta ulkoilmassa ja seurata Helsingin vilkasta elämää Bulevardilla.

Ekberg on saanut nimensä perustajaltaan Fredrik Ekbergiltä, ja tänä kesänä juhlimme hänen 200-vuotissyntymäpäiväänsä. Yritys on edelleen saman perheen omistuksessa, ja nykyisin toimintaa johtaa viidennen sukupolven edustaja, Nina Ekberg.
Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?
Katkarapuvoileipä, aitoon kalaliemeen keitetty lohikeitto, runsas aamiainen, maistuva lounas ja viikonloppubrunssi ovat asiakkaidemme kestosuosikkeja. Eikä ateria ole täydellinen ilman klassikkoleivostamme jälkiruoaksi.


Millainen tyyppi johtaa Ekberg keittiötä? Mikä on tuotefilosofia? Entä juomafilosofia?
Keittiömestarimme on Sergei Muratov, joka on työskennellyt yrityksessämme jo 17 vuotta. Hänelle on tärkeää käyttää laadukkaita raaka-aineita, kunnioittaa perinteitä ja samalla uskaltaa kokeilla uutta. Inspiraatiota hän ammentaa niin kansainvälisistä vaikutteista kuin perinteisistä resepteistä.
Keittiössämme korostuvat asiakastyytyväisyys ja vastuullisuus. Pohjoismaalainen ruokakulttuuri on perustamme, mutta uskallamme myös laajentaa makumaailmaamme. Tarjoamme laadukasta ja vastuullisesti valmistettua ruokaa – ilman kompromisseja.
Mikä on keittiömestarinne motto?
Jos en itse olisi valmis maksamaan annoksesta, en tarjoaisi sitä asiakkaillemmekaan.
Aukioloajat
Ma – Pe 7.30 – 19.00
La 9.00 – 18.00
Su 9.00 – 18.00
Osoite
Bulevardi 9, Helsinki, Uusimaa 00120, FI
Sähköposti
Puhelinnumero
+358 9 6811 860
Ekberg
Bulevardi 9, Helsinki, Suomi