Tutustu kokkiin Christian Sippel
Christian Sippel kertoo kalastaneensa ja metsästäneensä pienestä pitäen. Kokkikouluun hänet ilmoitti salaa oma äiti, joka paljasti asian päivää ennen koulun alkua. Äiti oli tehnyt hyvän päätöksen, sillä Christian nauttii saadessaan työskennellä ruuan parissa. Christian kertoo työskennelleensä ennen KuuKuuta kuusi vuotta ravintola Kuussa.
Motto: Jos jokin ei toimi, laitetaan se toimimaan!
Christianille tärkeintä työssä on se, että tiimi tekee työtä hyvällä fiiliksellä ja viihtyy, sillä hyvä fiilis näkyy aina lopputuloksessa. ” Jokainen joutuu tällä alalla aika ajoin venymään, joten työssä viihtymisellä on todellakin merkitystä. Kaikkia ympärillä olevia ihmisiä on myös kohdeltava tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti. Kun työtä tehdään hektisesti pienessä tiimissä, kaikkien on puhallettava yhteen hiileen”. Christerin mukaan niin keittiössä kuin salissakin työskentelevien tärkein tehtävä on täyttää ja jopa ylittää asiakkaan odotukset kaikilta osin – riippumatta siitä millaisia odotukset ovat. Ruuanlaitossa Christian haluaa käyttää mahdollisimman paljon luomuraaka-aineita.
Mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi?
Ottaisin mukaan kukon ja kanan. Kana munii ja yhdessä ne lisääntyvät, jolloin luomuruoka olisi saarella taattu.