Siirry pääsisältöön

Parsakausi on taas täällä

Me esittelemme kolmen ravintolan parsaviikot ja mitä ne sisältävät. Katso alta Turussa sijaitsevan ravintola Teinin sekä Helsingissä sijaitsevat ravintolat Bar & Bistro Gilletin sekä Caruselin parsaviikot sekä niiden herkulliset menut.

Ravintola Teinin parsaviikot 12.4–1.5.

Menu rakentuu kahdesta alku- ja pääruokavaihtoehdosta, ja makeaan loppuun tarjoillaan klassikko-jälkiruokaa Crème brûléeta, joka sekin saa seurakseen parsaa.

Ravintola Teini:

www.ravintolateini.fi
Uudenmaankatu 1, 20500 Turku

. . .

Bar & Bistro Gilletin parsaviikot 12.4.–27.5.

Modernin bistron ja baari-kulttuurin Gilletissä on parsa-viikolla luvassa esimerkiksi hiiligrillattu Wagyu-härän flank steak ja parsaa sekä verigreippihollandaisea 36 €.

Ravintola Gillet:

www.gillet.fi
Kasarmikatu 23, 00130 Helsinki

. . .

Caruselin parsaviikot 24.4–14.5

Caruselin hiiligrillistä herkullisen maistuvia annoksia, kuten parsa-lämminsavulohisalaatti sekä parsa-pizza vuohen-juustolla ja pinjansiemenillä.

Ravintola Carusel:

www.carusel.fi
Merisatamanranta 10, 00150 Helsinki

Lue myös