Parsakausi on taas täällä
Ravintoloiden odotetut parsaviikot käynnistävät herkullisen ja juhlavan ruokakevään. Tyylikkäässä parsassa on aina tietynlainen arvokkuuden tuntu. Lisäksi parsa sopii hyvin myös kaikkiin kevään juhliin.
Me esittelemme kolmen ravintolan parsaviikot ja mitä ne sisältävät. Katso alta Turussa sijaitsevan ravintola Teinin sekä Helsingissä sijaitsevat ravintolat Bar & Bistro Gilletin sekä Caruselin parsaviikot sekä niiden herkulliset menut.
Ravintola Teinin parsaviikot 12.4–1.5.
Menu rakentuu kahdesta alku- ja pääruokavaihtoehdosta, ja makeaan loppuun tarjoillaan klassikko-jälkiruokaa Crème brûléeta, joka sekin saa seurakseen parsaa.
Ravintola Teini:
www.ravintolateini.fi
Uudenmaankatu 1, 20500 Turku
. . .
Bar & Bistro Gilletin parsaviikot 12.4.–27.5.
Modernin bistron ja baari-kulttuurin Gilletissä on parsa-viikolla luvassa esimerkiksi hiiligrillattu Wagyu-härän flank steak ja parsaa sekä verigreippihollandaisea 36 €.
Ravintola Gillet:
www.gillet.fi
Kasarmikatu 23, 00130 Helsinki
. . .
Caruselin parsaviikot 24.4–14.5
Caruselin hiiligrillistä herkullisen maistuvia annoksia, kuten parsa-lämminsavulohisalaatti sekä parsa-pizza vuohen-juustolla ja pinjansiemenillä.
Ravintola Carusel:
www.carusel.fi
Merisatamanranta 10, 00150 Helsinki