Siirry pääsisältöön

Päivä loistoristeilijällä: laivavierailu Azamara Onwardilla

Azamara-varustamon erikoisuus ja myyntivaltit

Azamara Cruises on boutique-tyylinen risteilyvarustamo, joka tunnetaan korkeatasoisesta palvelustaan ja huolellisesti suunnitelluista matkustajakokemuksista. Azamaran aluksilla matkustajamäärät on pidetty tarkoituksella pieninä, mikä luo intiimin ja ylellisen ilmapiirin. Laivoilla on noin 400 hengen ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta, joka huolehtii siitä, että jokainen 694 matkustajasta saa yksilöllistä ja huomaavaista palvelua kaikissa tilanteissa.

Azamara Cruisesin erityispiirre on sen laivojen pienempi koko, mikä mahdollistaa pääsyn kohteisiin, joihin suurikokoiset risteilyalukset eivät pääse. Azamaran alukset voivat kiinnittyä usein aivan kaupunkien keskustassa sijaitseviin satamiin, mikä tarjoaa matkustajille poikkeuksellisen mahdollisuuden tutustua kohteeseen heti laivasta astuessaan. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, sillä matkailijat voivat aloittaa seikkailunsa suoraan satamasta, ilman pitkiä kuljetuksia.

Tämän saimme ite huomata tänään, kun astuimme Azamara Onwardiin. Laivaannousu oli aivan Helsinki-pyörän kupeessa!

Azamara Onward laiva satamassa aivan Helsinki-pyörän kupeessa

Azamara Cruisesin yhdistelmä korkeatasoista palvelua, tyylikästä ja intiimiä ilmapiiriä, sekä pääsyä ainutlaatuisiin kohteisiin tekee siitä houkuttelevan valinnan matkailijoille, jotka etsivät jotakin erityistä ja persoonallista perinteisten risteilykokemusten sijaan.

Azamara Cruises tunnetaan myös pidemmistä satamassa vietetyistä ajoista ja mahdollisuudesta yöpyä kohteissa. Tämä antaa matkustajille mahdollisuuden tutustua kohteiden yöelämään ja iltatapahtumiin aivan uudella tavalla. Sen sijaan, että laiva lähtisi satamasta jo iltapäivällä, matkustajat voivat viettää enemmän aikaa maissa, nauttia illallisista paikallisissa ravintoloissa, kokea paikallista kulttuuria auringonlaskun jälkeen ja palata rauhassa alukselle myöhään illalla.

Azamara Onward sisustus

Azamaran laivojen sisustus huokuu tyylikästä ja hillittyä eleganssia, joka luo rauhallisen ja mukavan ympäristön matkustajille. Aluksilla on panostettu korkealaatuisiin materiaaleihin, viihtyisiin oleskelutiloihin ja harkittuun sisustukseen, joka tuo esiin boutique-tyylistä ylellisyyttä ilman pröystäilyä. Tämä tekee matkasta miellyttävän ja antaa asiakkaille tunteen, että he ovat kuin omassa yksityisessä klubissaan merellä.

Azamara Onwardissa erikoisuutena verrattuna muihin laivoihin, on heidän upea baarinsa – jonka tilalla muilla laivoilla on kirjasto.

azamara-onward-we-love-cruises
Azamara Onwardin baari

Sisustus on elegantti ja ympäristö huokuaa luksusta ja yleellisyyttä.

Laivaa kierrellessämme löydämme upeita, ihania yksityiskohtia, joista yksi on tämä Titanicia muistuttava portaikko. Tässä voisin kuvitella ottavani iltapuvussa upeita valokuvia!

Azamara Onwardin kannen sydämenä on upea Pool Bar ja Pool Grill, jotka luovat ihanteellisen paikan viettää aikaa aurinkoisina päivinä. Pool Bar on täydellinen paikka nauttia virkistävistä cocktaileista ja kylmistä juomista, samalla kun ympärillä avautuu henkeäsalpaavat merimaisemat. Pool Grill puolestaan tarjoaa herkullisia grilliruokia ja kevyempiä välipaloja, joten matkustajat voivat nauttia rennon lounaan tai iltapäivän purtavan raikkaassa ulkoilmassa.

Kansilta löytyy myös kaksi ulko-allasta, jotka tarjoavat täydellisen paikan rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Matkustajat voivat pulahtaa altaisiin ja nauttia auringonpaisteesta tai rentoutua lämpimässä porealtaassa. Allasalueen ympärillä on runsaasti mukavia aurinkotuoleja, joissa voi ottaa aurinkoa, lukea kirjaa tai yksinkertaisesti nauttia merituulesta ja rauhallisesta ilmapiiristä.

Azamara Onwardilla voi myös pysyä aktiivisena, sillä kannella on myös hyvin varusteltu juoksurata, joka kiertää laivan ympäri. Tämä tarjoaa matkustajille mahdollisuuden nauttia päivittäisestä lenkistä samalla ihaillen merimaisemia. Juoksurata on loistava paikka aloittaa päivä, nauttia auringonlaskun ajasta tai vain kävellä rennosti ystävien kanssa.

Azamara Onwardin ravintolatarjonta

Azamara Onwardilta löytyy viisi ravintolaa, sekä pari kahvilaa ja baaria. Lisäksi huonepalvelun kautta voi tilata veloituksetta ruokaa huoneeseensa, jos ei ulkoilu juuri sinä päivänä maita.

1. Discoveries Restaurant

Discoveries Restaurant on Azamara Onwardin pääruokasali, jossa voi nauttia à la carte -tyylisestä ruokailusta aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Ravintola tarjoaa rentoa, mutta tyylikästä ruokailua vaihtuvalla menulla, joka sisältää sekä klassisia ruokia että eksoottisia makuelämyksiä. Discoveries on tunnettu monipuolisista annoksistaan, jotka on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista.

2. Aqualina

Aqualina on Azamaran hienostunut italialainen ravintola, joka tarjoaa modernin italialaisen keittiön herkkuja. Menussa yhdistyvät perinteiset italialaiset maut ja modernit kokkaustekniikat, ja sieltä löytyy klassikkoja, kuten herkullista pastaa, mereneläviä ja suussa sulavia jälkiruokia. Aqualina tarjoaa elegantin ja romanttisen ympäristön, joka sopii täydellisesti erityisiin illallisiin.

3. Prime C

Prime C on Azamara Onwardin hienostunut pihviravintola, jossa tarjoillaan korkealaatuisia mureita pihvejä, tuoreita mereneläviä ja muita herkullisia annoksia. Tämä tyylikäs ravintola tarjoaa tunnelmallisen illalliskokemuksen, jossa on panostettu yksityiskohtiin ja makuihin. Prime C on täydellinen paikka nauttia illallista ystävien kanssa tai juhlistaa erityisiä hetkiä.

4. Windows Café

Windows Café on rennompi buffet-tyylinen ravintola, jossa voi nauttia monipuolisia ateriavaihtoehtoja aamuvarhaisesta iltaan. Tarjolla on tuoreita salaatteja, kansainvälisiä ruokia, grillattuja herkkuja, kasvisvaihtoehtoja ja makeita jälkiruokia. Ulkoterassille avautuvat näkymät tekevät Windows Cafésta erityisen houkuttelevan paikan nauttia ateriasta merimaisemissa.

5. The Patio

The Patio on rento ulkoravintola, joka tarjoaa tuoreita grilliruokia, salaatteja ja kevyitä välipaloja uima-allasalueen läheisyydessä. Täydellinen paikka nauttia kevyestä lounaasta tai rennosta illallisesta raikkaassa meri-ilmassa. Pool Bar palvelee samalla alueella, joten asiakkaat voivat nauttia myös virkistävistä juomista ja cocktaileista ruokailun lomassa.

6. The Chef’s Table

The Chef’s Table tarjoaa ainutlaatuisen ja intiimin ruokailuelämyksen, jossa matkustajat voivat nauttia monen ruokalajin illallisen, joka on suunniteltu täydellisesti yhteen sopivien viiniparien kanssa. Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia kulinaarisista elämyksistä, joita johtaa laivan keittiömestari.

7. Mosaic Café

Mosaic Café on laivan kahvila, joka tarjoaa laajan valikoiman kahveja, teetä, leivonnaisia ja kevyitä välipaloja. Tämä on loistava paikka rentoutua ja nauttia kupillinen kahvia tai teetä rennossa ilmapiirissä, joko lukien kirjaa tai keskustellen ystävien kanssa.

Me pääsimme maistelemaan upean Aqualinan antimia – ja voi että, mikä menu, mitkä viinit, mitkä taidonnäytteet!

Kylpylä- ja saunapalvelut

Azamara Onward tarjoaa ylellisiä kylpylä- ja saunapalveluita laivan kylpyläosastolla, Sanctum Spa:ssa. Kylpylä tarjoaa laajan valikoiman hierontoja, kasvohoitoja, vartalohoitoja sekä wellness-palveluita, jotka on suunniteltu elvyttämään ja virkistämään niin kehoa kuin mieltäkin. Hoitovalikoimaan kuuluvat mm. klassiset ruotsalaiset hieronnat, aromaterapiahieronnat, kuumakivihieronnat sekä syvähieronnat, jotka auttavat lievittämään stressiä ja jännityksiä. The Sanctum Terrace on ulkoilma-alue, joka tarjoaa yksityisen rentoutumispaikan kylpyläasiakkaille. Täällä matkustajat voivat nauttia porealtaan lämpimistä kuplista, auringonpaisteesta ja upeista merimaisemista.

Upeat näkymät spa:n ulkokannelta

Sanctum Spassa matkustajat voivat nauttia myös saunasta ja höyryhuoneesta, jotka tarjoavat rauhallisen ympäristön rentoutumiseen ja palautumiseen. Sauna tarjoaa perinteisen saunakokemuksen, jossa lämpö rentouttaa lihaksia ja puhdistaa kehoa, kun taas höyryhuoneen kostea kuumuus auttaa avaamaan hengitysteitä, kosteuttamaan ihoa ja vähentämään stressiä. Sauna- ja höyryhuonepalvelut ovat täydellinen lisä kylpyläpäivään.

Sanctum Spa tarjoaa myös kattavan valikoiman kauneuspalveluita, kuten manikyyrejä, pedikyyrejä, hiustenleikkauksia ja -hoitoja sekä meikkauspalveluita. Spa käyttää tuotteinaan ylellistä Elemis-sarjaa.

Spa:ssa käytetään Elemis-sarjaa

Wellness-ohjelmat ja Kuntokeskus

Azamara Onward tarjoaa myös kokonaisvaltaisen hyvinvointiohjelman, johon kuuluu erilaisia joogaa, pilatesta ja muita liikuntatunteja sekä hyvinvointiluentoja ja työpajoja. Laivan hyvin varusteltu kuntokeskus tarjoaa tilat tehokkaaseen treeniin, ja se sisältää modernit kuntolaitteet, vapaat painot ja personal trainer -palvelut niille, jotka haluavat pitää kuntoaan yllä merimatkan aikana.

Miksi valita We Love Cruises?

Esitin tuon kysymyksen usealle henkilölle – sekä We Love Cruisesin henkilökunnalle, että mukana oleville vakkariasiakkaille. Koostin tähän alle perusteluita, joita sinä päivänä kuulin monesta eri suunnasta.

1. Asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu

We Love Cruises on tunnettu asiantuntevasta ja henkilökohtaisesta palvelustaan, joka on suunniteltu vastaamaan asiakkaidensa toiveita ja tarpeita. Yrityksen kokeneet asiantuntijat ovat itse kokeneet useita risteilyjä ja tuntevat kohteet, varustamot ja laivat kuin omat taskunsa. Heidän syvä tietämyksensä auttaa asiakkaita valitsemaan juuri oikeanlaisen risteilyn ja räätälöimään matkakokemuksen yksilöllisten toiveiden mukaan.

2. Laaja valikoima risteilyvaihtoehtoja

We Love Cruises tekee yhteistyötä useiden risteilyvarustamoiden kanssa, mukaan lukien tunnetut nimet kuten Azamara, Celebrity Cruises, Royal Caribbean, Silversea Cruises ja Viva Cruises. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden valita laajasta valikoimasta risteilyjä eri kohteisiin ympäri maailman, kuten Karibian saaret, Välimeri, Pohjois-Eurooppa, Aasia ja Etelä-Amerikka. Olitpa sitten kiinnostunut luksusristeilystä, perheristeilystä tai seikkailupainotteisesta matkasta, We Love Cruises tarjoaa vaihtoehtoja kaikenlaisille matkailijoille.

3. Räätälöidyt matkapaketit ja lisäpalvelut

We Love Cruises ei tarjoa pelkästään risteilyvarauksia, vaan myös räätälöityjä matkapaketteja, jotka voivat sisältää lennot, majoitukset, kuljetukset ja opastetut retket kohteissa. Tämä tekee matkustamisesta sujuvaa ja helppoa, kun kaikki järjestelyt hoituvat yhden ja saman matkanjärjestäjän kautta. Lisäksi he tarjoavat monia lisäpalveluita, kuten erikoisretkiä, ruokailuelämyksiä ja aktiviteetteja, jotka tekevät risteilykokemuksesta vieläkin ainutlaatuisemman.

4. Kilpailukykyiset hinnat ja erikoistarjoukset

We Love Cruises tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja ja hyödyntää suhteitaan varustamoihin tarjotakseen asiakkailleen erinomaisia tarjouksia ja etuja. Heidän kauttaan voi löytää erikoistarjouksia, kuten alennettuja hintoja, hyttipäivityksiä, juomapakettilahjoituksia tai muita lisäetuja, jotka eivät välttämättä ole suoraan saatavilla varustamoiden kautta. Tämä tuo lisäarvoa asiakkaiden matkakokemuksiin ja mahdollistaa luksuksen ja mukavuuden budjetista tinkimättä.

5. Paikallinen asiakastuki ja joustavuus

We Love Cruises tarjoaa asiakkailleen paikallista tukea, joka on helposti tavoitettavissa sekä ennen matkaa että sen aikana. Tämä takaa mielenrauhan, sillä apua ja neuvoja saa nopeasti tarpeen tullen. Lisäksi yritys ymmärtää, että matkasuunnitelmat voivat joskus muuttua, ja siksi he tarjoavat joustavuutta varauksissa ja auttavat tarvittaessa muutoksissa.

6. Erinomainen asiakastyytyväisyys ja suositukset

We Love Cruises on saanut erinomaista palautetta tyytyväisiltä asiakkailtaan, jotka arvostavat yrityksen ystävällistä palvelua, asiantuntemusta ja kykyä luoda ikimuistoisia matkakokemuksia. Tyytyväiset asiakkaat palaavat usein uudelleen ja suosittelevat We Love Cruisesia myös ystävilleen ja perheelleen, mikä kertoo yrityksen laadusta ja luotettavuudesta.

7. Ajankohtainen tieto ja asiantuntemus

Risteilymaailma muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, ja We Love Cruises pysyy ajan tasalla uusimmista trendeistä, kohteista ja laivoista. Heidän asiantuntijatiiminsä osaa neuvoa matkustajia esimerkiksi uusista risteilyreiteistä, varustamojen tarjouksista ja erityisistä kohteista, jotka kannattaa nähdä. Tämä takaa sen, että asiakkaat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen ja arvon rahoilleen.

We Love Cruisesin porukka

we-love-cruises-henkilokunta
Vasemmalta oikealle: Ramsi Medallal, Rea Träskelin, Harri Erho ja Tony Pokkinen

Suomalainen risteilytoimisto We Love Cruises on palvellut asiakkaitaan paremmille risteilylomille jo vuodesta 2013. Olemme erikoistuneet Royal Caribbean Group -varustamoperheeseen.
Toimimme päämyyntiedustajana Suomessa Royal Caribbean InternationalCelebrity Cruises ja Azamara -varustamoille. Valikoimaamme kuuluu myös huipputasokas Silversea-varustamo sekä VIVA Cruises -jokilaivaristeilyt.
Meidät valittiin Vuoden matkailuyritykseksi 2018.

Valokuvat juttuun on ottanut Elina Engberg

Jutun on kirjoittanut Titti Myhrberg

titti-myhrberg-toptravels
Blogin kirjoittaja Titti Myhrberg TopTravelsista

Lue myös