Siirry pääsisältöön

Lippis päähän ja aurinkolasit silmille – rohkeasti kokeilemaan pokeritunnelmia!

Ensikertalaisten tunnelmia: Emma & Maria

Saavuimme Hotel Hiltoniin, jossa ystävällinen henkilökunta otti meidät vastaan. Huone oli tilava ja raikas. Meidät ohjattiin turnauksen ilmoittautumispisteeseen ja kassa-alueelle, jossa maksoimme osallistumismaksumme ja saimme pöytäpaikkamme. Osallistuimme WSOPC Ladies Ring Event #5 -turnaukseen, kaksipäiväiseen tapahtumaan.

Turnaus pelattiin hotellin toisessa kerroksessa, jossa sadat keskittyneet pelaajat istuivat pöydissä. Aluksi meidät sijoitettiin samaan pöytään. Pelin vauhti oli nopea ja pelaajat kokeneita. Sekä pelaajat että jakajat olivat eri maista, ja peli kulki englanniksi.

Hyppäsimme mukaan parin päivän valmistautumisella, tietämättöminä, mihin olimme ryhtyneet. Onnistuimme pelaamaan muutaman intensiivisen tunnin ennen kuin vuorotellen putosimme pelistä. Olimme molemmat yllättyneitä siitä, että olimme pysyneet mukana niinkin pitkään – mikä kokemus!

Ennen turnaukseen osallistumista kannattaa kerrata säännöt ja harjoitella mahdollisimman paljon, jotta pysyy mukana pelin vauhdissa ja saa mahdollisimman paljon irti kokemuksesta. Pokeri on peli, joka sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla jotakin erilaista ja ovat valmiita ottamaan riskejä. Peli vaatii korkeaa keskittymiskykyä, läsnäoloa sekä matemaattisia ja analyyttisiä taitoja. Taitavat pelaajat laskevat hetkessä, mitkä kortit jaetaan seuraavaksi, mikä lisää pelin jännitystä, ja on tietysti mahdollista bluffata muita pelaajia.

Turnaus oli erittäin hyvin järjestetty, ja tapahtumasta sekä peleistä löytyi hyvin tietoa sekä hotellilta että verkosta. Kokemuksen kruunasi seuraavana päivänä pelattavan finaalipelin seuraaminen, jossa oikeat ammattilaiset kohtasivat – olimmehan pelanneet samassa seurassa!

Turnauksen jälkeen voit jatkaa pelaamista hotellin alakerran kasinossa tai seurata muiden peliä jutellen muiden pokerin ystävien kanssa.

Teksti ja kuvat: Emma Taivainen & Maria Lundström

WSOPC Tallinnan jälkeen pokeriharrastajien ei tarvitse odottaa kauaa seuraavaa suurta tapahtumaa

Pohjois-Euroopan suurimmaksi pokeritapahtumaksi kasvanut Kings of Tallinn syystapahtuma järjestetään 18.-27. lokakuuta. Tämä tapahtuma on yksi vuoden kohokohdista pokerin ystäville, ja se houkuttelee paikalle pelaajia ympäri maailman.

Kings of Tallinn -tapahtuman lisäksi Queens of Tallinn palaa 28.-30. marraskuuta. Tämä tapahtuma keskittyy erityisesti naispelaajiin ja tarjoaa heille ainutlaatuisen mahdollisuuden kilpailla korkeatasoisessa pokeriturnauksessa.

WSOPC Tallinnan ja muiden pokeritapahtumien myötä Tallinna vakiinnuttaa paikkansa pokerikartalla, tarjoten monipuolisia ja korkeatasoisia turnauksia pokerin ystäville ympäri maailman.

Lisätietoa WSOPC Tallinnan tapahtumista ja live-lähetyksistä löytyy osoitteesta www.olybetevents.com.

Lue myös