Siirry pääsisältöön

LaSpa – täydellinen kohde yritystapahtumille luonnonkauniissa ympäristössä

LaSpa-hotelli Laulasmaan kauniin mäntymetsän ja hiekkarannan keskellä on paikka, jossa mieli ja keho saavat levätä ja virkistyä. Tämä kylpylähotelli tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön niin rentoutumiselle, juhlille kuin yritystapahtumillekin – vain 35 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan keskustasta.

LaSpa:n monipuoliset huonevaihtoehdot ja laadukkaat palvelut

LaSpa koostuu päärakennuksesta ja ylellisestä Nordic Beach House -rantatalosta. Hotellissa on yhteensä 138 huonetta, joista 101 sijaitsee päärakennuksessa ja 37 rantatalossa. Tarjolla on laaja valikoima huonevaihtoehtoja aina standardihuoneista perhehuoneisiin ja deluxe-huoneisiin. Hotellin tilavimmassa sviitissä on oma sauna ja upeat näkymät merelle. Jokainen huone on varustettu uusimmalla teknologialla, mikä tekee majoituksesta sekä kestävää että mukavaa.

LaSpa huone

Kokoukset ja yritystapahtumat viihtyisässä ympäristössä

LaSpa tarjoaa loistavat puitteet kokouksille ja yritystapahtumille. Hotellissa on seitsemän valoisaa ja modernia kokoustilaa, jotka soveltuvat erilaisiin tarpeisiin, aina pienistä palavereista suuriin konferensseihin. Erikoisuutena LaSpalla on myös ainutlaatuinen skandinaavistyylinen Tipitent, joka tuo ripauksen erikoisuutta yritysjuhliin ja tiimipäiviin. Hotellin loistava sijainti luonnonkauniissa ympäristössä ja monipuoliset aktiviteetit, kuten jooga, kuntosali, minigolf ja vesiurheilulajit, mahdollistavat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja yhteishengen vahvistamisen.

Ravintolat, jotka jäävät mieleen

LaSpassa sijaitsee kolme erinomaista ravintolaa, jotka tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä. Michelin-oppaassa suositeltu ravintola Wicca, jota johtaa tunnettu virolainen kokki Angelica Udeküll, keskittyy paikallisiin ja luonnonmukaisiin raaka-aineisiin ja tarjoaa tietoista fine dining -kokemusta. Perheystävällinen Liiv-ravintola puolestaan tarjoaa herkkuja tuligrillistä ja kiviuunipizzoja kauniilla terassilla. Lisäksi skandinaavinen buffet-ravintola Käbi tarjoaa tuoreista aineksista valmistettuja maukkaita ruokia.

LaSpa ravintola

Inspiroiva ympäristö ja vapaa-ajan mahdollisuudet

LaSpa-hotellin palveluihin kuuluvat myös kuusi uima-allasta ja saunaa sekä yksi Baltian suurimmista wellness-spa-keskuksista, Naudi LaSpa, joka tarjoaa laajan valikoiman kasvo- ja vartalohoitoja. LaSpa on enemmän kuin pelkkä hotelli; se on kokonaisvaltainen hyvinvointikeskus, jossa sekä keho että mieli voivat elpyä.

Läheisyydessä sijaitsevat upea Laulasmaan-Lohusalun 7 km vaellusreitti, Arvo Pärt -keskus sekä Keila-Joan vesiputous tarjoavat vieraille mahdollisuuden tutustua alueen ainutlaatuiseen luontoon ja kulttuuriin. Lisäksi lähellä sijaitsee Niitväljan golfkenttä, joka on yksi Viron ja koko Baltian vanhimmista ja arvostetuimmista golfkentistä.

LaSpa allas

LaSpa – yhdistä työ ja hyvinvointi

LaSpa on täydellinen paikka yhdistää työ ja hyvinvointi. Sen omistaja Anna Elam on sitoutunut luomaan tilan, jossa sekä vieraat että henkilökunta voivat inspiroitua elämään onnellisempaa ja terveellisempää elämää. Tule ja koe LaSpa – paikka, jossa työ ja vapaa-aika kohtaavat luonnon keskellä.

Lue myös