Laaturuoan tyylikäs koti Tampereen keskustassa
Ravintola Hella ja Huone ammentaa kotimaisuudesta ja luottaa fine diningin kysyntään Tampereella.
Vaikka ravintola Hellan ja Huoneen muutosta Tampereen keskustaan on jo muutama kuukausi aikaa, yrittäjä Ilmari Saarikoski tuntee edelleen suurta iloa siitä, että nyt asiakkaita saadaan palvella Tampereen parhaimmalla paikalla Aleksanterinkadulla.
Sijanti on uusi, mutta Hella ja Huone luottaa edelleen siihen, että Tampereella on kysyntää tyylikkäästi virkeälle fine diningille. Saarikoski kuvaa, että Hellassa ja Huonessa yhdistyvät klassisen keittiön reseptiikka, kunnianhimoinen ruoanvalmistus ja kotimaisuudesta ammentaminen.
– Kotimaisuus näkyy ruoan raaka-aineissa ja ravintolan sisustuksessa. Meille tärkeitä ovat myös yksityiskohdat, niin ruoassa kuin sisustuksessa. Viilaamme niitä päivittäin, Saarikoski sanoo.
Hellassa ja Huoneessa viinilista ei ole sivuseikka. – Viinilistallamme on yli 300 tuotetta, ja meillä on todella osaava sommelier. Myös vannoutunut viininystävä kokee Hellassa ja Huoneessa uusia elämyksiä. Tarjolla on myös mielenkiintoisten pientuottajien juomia.
Lauantaina 24. lokakuuta tarjolla on shampanjaillallinen. – Haluamme, että illallinen on asiakkaillemme elämys. Tarjolla on viiden ruokalajin maistelumenu ja Collet-shampanjaosuuskunnan viinejä. He tuottavat kuohuvien lisäksi myös still-viinejä.
Vastaavia illallisia ja muita teemallisia tapahtumia järjestetään myös myöhemmin syksyllä ja talvella. Niistä tiedotetaan ravintolan verkkosivuilla: www.hellajahuone.fi.
Hellan ja Huoneen shampanjaillallinen on 24.10. Tarjolla on viiden ruokalajin maistelumenu ja Collet-shampanja-osuuskunnan viinejä.