Siirry pääsisältöön

Riian parhaat ravintolat

Kolonāde

Kolonade ravintola Riika Latvia

🍽️✨ Kolonāde. Mūsu stāsti…, Riika ✨🍽️

Kolonāde. Mūsu stāsti… sijaitsee kauniissa puistossa lähellä Riian Vanhankaupungin sydäntä. Ravintola tarjoaa upeita näkymiä oopperatalolle ja Vapauden muistomerkille. Menussa yhdistyvät latvialaiset ja kansainväliset maut, ja se on tunnettu korkealaatuisista raaka-aineista ja taidokkaasta valmistuksesta. Tyylikäs sisustus ja lämmin ilmapiiri tekevät tästä paikasta täydellisen illalliselle tai lounaalle.
Brīvības bulvāris 26

Gutenbergs Terase Restaurant

Latvia ravintola

🌇🍽️ Gutenbergs Terasse, Riika 🍽️🌇

Gutenbergs Terasse sijaitsee upean historiallisessa Gutenbergs-hotellissa Riian Vanhassakaupungissa. Terassilta avautuvat upeat näkymät kaupungin kattojen ylle, mikä tekee siitä täydellisen paikan nauttia illallisesta tai drinkistä auringonlaskun aikaan. Menussa on laaja valikoima herkullisia annoksia, ja tunnelma on aina viihtyisä ja elegantti.
Doma Laukums 1

B Bārs Restorāns

Riika Ravintola Lativa

🍹💃 B Bars Restorāns, Riika 💃🍹

B Bars Restorāns sijaitsee Vanhassakaupungissa ja on tämän hetken kuumin paikka paikallisten 35+ ikäisten joukossa. Päivisin ravintolana ja tasokkaana baarina toimiva paikka muuntuu illan edetessä DJ

siivittämänä Vanhankaupungin parhaimmaksi tanssilattiaksi. Baarin erikoisuuksiin kuuluvat balsamidrinkit, jotka ovat pakollinen kokemus Riian matkalla. Rigan balsami, hieman Fernetin makuinen, tekee drinkeistä ainutlaatuisen maukkaita!
Doma laukums 2

Stage 22

Stage 22 ravintola Riika

🌟🍽️ Stage 22, Riika 🍽️🌟

Stage 22 sijaitsee viiden tähden hotellin Kempinskin terassilla, josta avautuu henkeäsalpaavat näkymät Riian yli. Lämpimänä kesäiltana terassilla voi nauttia illallisen, joka on suomalaiselle keskihintainen – eli luksusta pikkurahalla! Ravintolan sisätila huokuu baltialaista skandinaavisuutta: tyylikkäitä, selkeitä linjoja ja mahtipontisia yksityiskohtia.
Aspazijas bulvāris 22

3 Pavāru Restorāns

3 pavaru restorans

🍽️✨ 3 Pavāru Restorāns, Riika ✨🍽️

3 Pavāru Restorāns on Riiassa sijaitseva moderni ravintola, joka tunnetaan innovatiivisesta ja taiteellisesta lähestymistavastaan latvialaiseen ruokaan. Kolme arvostettua latvialaista kokkia (Mārtiņš Sirmais, Ēriks Dreibants ja Juris Dukalskis) perustivat ravintolan tarjotakseen ainutlaatuisia makuelämyksiä, joissa yhdistyvät paikalliset raaka-aineet ja modernit tekniikat.

Jēkaba kazarmas, Torņa iela 4

Tallinas ielas kvartāls

Ravintola Riika Latvia

🍽️🎉 Tallins ielas kvartāls, Riika 🎉🍽️

Paikan nimi on siis Tallinnan katukorttelit, vaikka sijaitsemme Riiassa! Alue on muodostunut Tallinnan kadun viereen, ja tästä saanut nimensä. Jos Vanhakaupunki on nähty, suuntaa tänne! Tallins ielas kvartāls on katuruoan mekka päivisin ja illalla käynnistyvät aamuun saakka kestävät bileet, joissa house-musiikki soi. Ruokatarjonta on todella laaja, ja isossa rakennuksessa löytyy kymmenkunta katuruokakojua.
Miera iela 34

Oletko matkustamassa Riikaan?


Lue myös