Siirry pääsisältöön

Tiramisu lasissa

Ainekset:

  • 200g SFIZIO manteli cantucci keksejä
  • 2 dl espressoa
  • (loraus kahvilikööriä)

Täyte:

  • 4 kananmunaa
  • 1 dl sokeria
  • 2 prk (á 150 g) mascarponejuustoa

Koristeluun:

  • kaakaojauhetta 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  1. Erottele keltuaiset valkuaisista. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset toisessa kulhossa vaahdoksi.
  2. Sekoita mascarpone keltuaisvaahdon kanssa. Lisää valkuaisvaahto lopuksi varovasti nuolijalla käännellen joukkoon.
  3. Kokoa tiramisu laseihin. Kasta jokainen keksi kahviin ja asettele lasin pohjalle (jos laitat likööriä, lisää se kahvin joukkoon). Lusikoi päälle mascarponevaahtokerros ja lisää uusi kahviin kastettu keksikerros… vaahto päällimmäiseksi.
  4. Anna tiramisun vetäytyä jääkaapissa muutama tunti. Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta.

Tuotteet löydät www.buonoegustoso.fi verkkokaupasta

Lue myös