Siirry pääsisältöön

Burrata-pesto siemennäkkäri

Kokosimme Rosten siemennäkkäreiden päälle punaista pestoa, täyteläistä burrata juustoa ja uunissa paahdettuja kirsikkatomaatteja. Näkkärit viimeisteltiin vielä mustapippurilla, balsamicokastikkeella ja tuoreella basilikalla. Siemennäkkäreistä voi tehdä myös täydellisiä cocktailpaloja, hajottamalla näkkäri pienempiin osiin!

  • Rosten chia-kvinoa siemennäkkäriä
  • Burrata juustoa
  • 2 rkl punaista pestoa
  • Kirsikkatomaatteja
  • Basilikaa
  • Balsamicokastiketta
  1. Pilko kirsikkatomaatit puoliksi, sivele oliiviöljyllä ja paahda 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  2. Levitä pesto näkkäreille tasaisesti.
  3. Pilko burrata pienemmiksi paloiksi ja laita noin ¼ burrataa per näkkäri.
  4. Asettele paahdetut tomaatit näkkäreiden päälle, mausta mustapippurilla ja balsamicokastikkeella. Koristele tuoreella basilikalla.

Kuva ja resepti: Erika Kaipainen

Yhteistyössä: Leipomo Rosten

Lue myös