Siirry pääsisältöön

Viini on hauskaa – Dagmar Bistro & Wine Barin uudet tastingit on suunniteltu niille, jotka eivät pidä viinitastingeistä

Viini on hauskaa -tastingissä henkilökunta auttaa asiakkaat alkuun eli kaataa viinit ja tarvittaessa opastaa kuinka viiniä maistellaan. Tämän jälkeen asiakkaat saavat rauhassa tutustua viineihin ja etsiä niistä tuttuja tuoksuja ja makuja

“Halusimme tarjota asiakkaillemme hauskan ja helposti lähestyttävän tavan tutustua viinin maisteluun, joten päädyimme ajattelemaan viinitastingiä hieman uudella tavalla,” ravintolanjohtaja Annamari Holmborg kertoo tastingien synnystä. 

Viini kuuluu kaikille. 

Vaikka viini on pohjimmiltaan arkinen maataloustuote, niin monen mielikuvissa viinin maisteleminen on hienoa ja sääntöjen täyttämää. Tämä on se mielikuva, mitä Dagmar Bistro & Wine Barissa halutaan nyt hieman ravistella.

”Kuulimme useammalta taholta, että he eivät halua osallistua tastingeihin, koska niissä pitää jo tietää jotain ja osata käyttäytyä jollain tietyllä tapaa,” Holmborg valottaa maisteluiden taustaa. Vaikka mielikuva ei täysin pidäkään paikkaansa, niin viinibaarissa haluttiin silti luoda hauska viinitastingin, johon tullessa ei tarvitse tietää viineistä tai maistelemisestä mitään ja jonka nauttimisessa on vain kolme sääntöä: 

  • Oikeita ja vääriä vastauksia ei ole!
  • Makuasioista ei kannata kiistellä, mutta niistä kannattaa keskustella!
  • Pitäkää hauskaa!

Tärkeintä on helppous

Dagmar Bistro & Wine Bar halusi tehdä myös saapumisen Viini on hauskaa -tastingeihin mahdollisimman helpoksi. Niitä ei tarvitse varata etukäteen, vaan viinitastingit ovat saatavilla tiistaista lauantaihin klo 15.00 eteenpäin enintään 8 hengen seurueille. Viinibaari järjestää niin ohjattuja kuin omatoimi-tastingejä ennakkotilauksesta myös isommille seurueille.

”Halusimme pitää tastingit helposti lähestyttävinä myös hinnan puolesta, joten perustasting, jossa on kolme valko- tai punaviiniä maksaa 18€, ” Holmborg kertoo hinnoittelusta.

Puna- ja valkoviinin saloihin johdattavien sokkotastingien lisäksi valikoimasta löytyy myös erilaisia teematastingejä, joista löytyy varmasti kutkuttelevaa maisteltavaa myös kokeneemmalle viininmaistelijalle.

Lisätietoja:

Kotisivuilta: https://bistrodagmar.fi/viinitasting-helsingissa/

Ravintolanjohtaja Annamari Holmborg +358 50 345 91 46 [email protected] | arksin klo 14-15

Markkinointi & myynti Iitu Möttönen +358 45 633 6253 [email protected] | arkisin klo 11-12 sekä klo 14.00 eteenpäin

Lue myös