Siirry pääsisältöön

Helin Matkat: Unelmien yhdistelmämatka – kolme tapaa kokea enemmän Malediiveilla

Helin Matkat tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia räätälöidä unelmiesi yhdistelmäloma. Voit valita vaikkapa kahden eri maan tutustumisen, kuten sykähdyttävän Sri Lankan kulttuurimatkan yhdistettynä ylelliseen rantalomaan Malediiveilla. Tai ehkä haluat kokea Malediivien trooppisen paratiisin kahdella eri saarella, joissa voit nauttia unohtumattomista, aktiivisista sekä rentouttavista lomapäivistä. Kolmas vaihtoehto on yhdistää saman lomamatkan aikana kaksi eri huonetyyppiä – nauti ensin rantavillan rauhasta ja siirry sitten veden päälle rakennettuun luksushuvilaan. 

Kaksi eri maata: Sri Lanka ja Malediivit – kulttuuria ja paratiisirantoja

Sri Lankan ja Malediivien yhdistelmämatkalla pääset kokemaan kaksi ainutlaatuista matkakohdetta, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti. Sri Lankalla majapaikkanasi toimii viiden tähden Haritha Villas. Matkalla pääset tutustumaan maan rikkaaseen kulttuuriin, historiaan ja monimuotoiseen luontoon, nauttien samalla viiden tähden luksusresortin puitteista. Viiden päivän jälkeen matka jatkuu Malediivien paratiisirannoille, jotka ovat vain lyhyen 1,5 tunnin lentomatkan päässä.

Malediiveilla sinua odottaa OBLU Lobigili, aikuisille suunnattu saari, jossa pääset nauttimaan trooppisista rantamaisemista ja huvilan ylellisistä mukavuuksista. Matka huipentuu illalliseen uniikissa vedenalaisessa ravintolassa Only BLU, missä voit illallisen aikana ihailla ohitse uiskentelevia merikilpikonnia ja kotkarauskuja. Malediivit tarjoavat ylellisiä lomapäiviä paratiisisaaren rannalla, luksusmajoitusta ja kristallinkirkkaissa vesissä snorklaamista. Yhdistelmämatka yhdistää hienostuneesti ja vaivattomasti kulttuurin sykkeen, luonnon rauhan ja luksushemmottelun.

Asiakkaiden suosikki: kahden resortin yhdistelmä Malediiveilla

Jos haluat viettää lomasi Malediiveilla kahdessa eri resortissa, Sun Siyam Vilu Reef & Sun Siyam Iru Veli -yhdistelmämatka on loistava vaihtoehto. Sun Siyam Vilu Reef on boutique-tyylinen hotelli, jossa on rentouttavat puitteet ja upeat snorklausmahdollisuudet. 

Helin Matkojen asiakkaat Kati ja Jyrki suosittelevat lämpimästi tätä yhdistelmää: ”Meidän matka oli fantastinen! Molemmat resortit olivat erilaisia, mutta täydensivät toisiaan. Vilu Reef on kodikkaampi ja henkilöstöstä tuli kuin osa perhettä. Iru Veli taas oli tyylikkäämpi ja tarjosi luksuselämyksiä ruoan ja palvelun osalta. Kaiken kaikkiaan 10+ loma!”

Kaksi saarta, kaksi tunnelmaa: Kuredu & Hurawalhi

Toinen suosittu yhdistelmämatka on Kuredu Island Resort & Hurawalhi Island Resort. Kuredu Island Resort on aktiivisen lomailijan unelmakohde, joka tarjoaa monipuolisen aktiviteettivalikoiman, kuten golfia, sukellusta ja rantalentopalloa. Hurawalhi Island Resort taas tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ylellisissä huviloissa, joissa voit nauttia upeista merimaisemista ja gourmet-ruoasta. Matka huipentuu illalliseen 5.8 Undersea -ravintolassa, joka on rakennettu veden alle ja tarjoaa ainutlaatuisen ruokailuelämyksen.

Yhdistelmä yhdellä saaristolla: Beach Villa ja Water Villa

Jos haluat kokea Malediiveilla enemmän, Helin Matkat tarjoaa mahdollisuuden yhdistää kaksi erilaista saarta yhteen lomaan. Adaaran Select Meedhupparu & Heritance Aarah ovat molemmat upeita kohteita, joissa voit nauttia rennosta rantaelämästä, aktiivisista harrastuksista ja monipuolisista makuelämyksistä. Heritance Aarah on tunnettu erityisen laadukkaasta Premium All Inclusive -paketistaan, joka sisältää seitsemän ravintolan ja viiden baarin palvelut. Helin Matkojen yhdistelmämatkat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea näiden kahden eksoottisen kohteen parhaat puolet samalla lomalla. Valitse oma unelmiesi yhdistelmä ja valmistaudu nauttimaan elämäsi matkasta!

Miksi me suosittelemme Helin Matkoja?

Helin Matkat tekee lomasi suunnittelusta ja toteutuksesta vaivatonta ja stressitöntä. Ammattitaitoinen tiimi hoitaa kaikki järjestelyt puolestasi, varaa lennot, majoitukset ja kuljetukset sekä tarjoaa asiantuntevia suosituksia ja vinkkejä kohteessa. He tuntevat kohteet perusteellisesti ja tarjoavat yksilöllistä, räätälöityä palvelua, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Valitsemalla Helin Matkat voit olla varma, että matkasi suunnittelu ja toteutus ovat osaavissa käsissä. Helin Matkojen yhdistelmälomat tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea vaivattomasti useita erilaisia elämyksiä yhdellä lomalla – valitse oma unelmiesi yhdistelmä ja valmistaudu nauttimaan elämäsi matkasta!

Tutustu kaikkiin Helin Matkojen yhdistelmälomiin osoitteessa: www.helinmatkat.fi

Lue myös