Tutustu kokkiin Henri Alén ja Tommi Tuominen
”Jätetään jotain seuraavalle sukupolvelle”
Ultiman omistajakaksikko Henri Alén ja Tommi Tuominen ovat Suomen arvostetuimpia keittiömestareita. Henri Alén on keittiömestari ravintola Murussa ja Muru-Dining-ravintolayhtiön osakas (Muru ja Pastis). Tommi Tuominen luotsaa ravintola Demoa (Michelin-tähti jo yli 10 vuoden ajan) sekä Groteskia.
Alén ja Tuominen ovat takavuosina työskennelleet yhdessä Palacessa ja Savoyssa, klassisissa suomalaisissa huippuravintoloissa. Luonteiltaan he ovat toistensa vastakohtia: Tuominen on hiljainen harkitsija ja Alén suupaltti somettaja. Keittiössä he kuitenkin osaavat lukea toistensa ajatuksia. Heidän mMakumaailmansa on kuulas ja kansainvälinen. – Pidämme selkeydestä ja yksinkertaisuudesta. Toisinaan intoudumme hienovireisiksi herkistelijöiksi. Ultima on kokeileva ravintola. Testaamme, miten uusin viljely- ja ruokateknologia sopii ravintolanautintojen valmistukseen. Testaamme myös, miten kiertotalouden saa toimimaan ravintolassa. Me ja te, asiakkaamme, luomme yhdessä tulevaisuuden kestäviä ravintolanautintoja, Alén kertoo.