Herkuttele pääsiäisenä ravintolaruoalla kotona!
Haluatko nauttia pääsiäisenä ravintolaruoasta kotonasi? Listasimme tilattavat pääsiäiskassit/-menut yhteen listaan.
Helsinki:
Limonen pääsiäiskassi
Pääsiäiskassi kahdelle hengelle 55€/ 2 hlö (norm. 84€/2 hlö)
- Alkuruoka: Insalata di prosciutto e melone (G). Raikas salaatti, vesimeloni, hunajameloni, parmankinkku, gorgonzola-juusto, hunaja.
- Pääruoka: Risotto al nero di seppia (L,G). Mustekalan mausteella maustettu risotto, paistettu mustekala, katkarapu, sahramikastike, kaviaari.
- Jälkiruoka: Tiramisu. Italialainen klassikko jälkiruoka.
Pääsiäiskassi 4 hengelle 30€/hlö (norm. 42€/hlö)
- Alkuruoka: Selezione di salumi italiani. Italialainen leikkele valikoima.
- Pääruoka: Salmone al limone (200g) (L,G). Paistettua merilohta, tankoparsa, sitruuna-lime kastike Limonen tapaan. Lisukkeena: Talon perunat ja kauden lämpimät kasvikset.
- Jälkiruoka: Colomba Di Pasqua, Italialainen kakku 4 hengelle (L).
Tilaus: +358413186621 (kerro henkilömäärä, menu ja nouto aika). Saman päivän tilauksista, kerromme nouto-ajan (noin 30 min tilauksesta).
1-3.3 tehdyistä tilauksista tarvitsemme teille sopivan nouto-aika arvion (päivä ja aika).
Viimeinen tilauspäivä: 1.4.2021 klo 10.00 – 4.4.2021 klo 20.00.
Nouto: Limone Ristorante Italiano, Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki, 3. kerros Kauppakeskus TRIPLA | [email protected].
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Theronin pääsiäiskassi
26,50 € / henkilö
- Minttulohta, pikkelöityä porkkanaa ja fenkolia (L, G) Minttu-graavilohiruusuke, pikkelöityä luomuporkkanaa, hernepestoa ja kylmää kananmuna-fenkolikastiketta.
- Mureaa karitsaa, valkosipulia ja tilaviiniä (L, G) Yön yli haudutettua karitsan paahtopaistia, paahdettua valkosipulia, valkosipuliperunakakkua ja punaviinikastiketta tilaviinistä.
- Rahkaa, kinuskia ja mämmisalmiakkia (L) Keittiömme valmistamaa kinuskirahkaa ja mämmi-salmiakkisiirappia.
Tilaukset: 4 arkipäivää aikaisemmin | [email protected] tai 0207879720
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Lasipalatsin pääsiäismenu
46 € / henkilö
Alkuruoat:
- Hiillostettua merilohta ja sinappista varhaisperunasalaattia (M,G)
- Lime- valkosipuli- chilimarinoituja jättikatkaravunpyrstöjä (M,G)
- Appelsiinikanaa ja porkkanahummusta (M,G)
- Salaattia paahdetusta kukkakaalista, kurkusta, mintusta ja fetajuustosta (L,G)
- Tomaattista linssisalaattia (L,G)
- Appelsiinikanaa ja porkkanahummusta (L,G)
Pääruoka:
- Ylikypsää karitsanpaahtopaistia, paistettua varhaiskaalia ja rosmariinikastiketta (L,G)
- Sitruunarisottoa (L,G)
Jälkiruoka:
- Passionhedelmä- kookosleivos (M,G)
Tilaa täältä (viimeistään torstaihin 25.3. klo 20 mennessä.)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Finnjävel pääsiäismenu
Menu kahdelle 98€ (+mahdolliset kuljetuskulut)
- Lepuska, suolakalaa ja sinappikastiketta
- Yön ylihaudutettua karitsan niskaa, persijla emmervehnäpuuroa ja linnakastiketta
- Finnjävelin cheddarjuustoa ja punaherukkahilloa ja ruisnäkkäriä
- Mallasvanukasta ja rahkavaahtoa
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Murun pääsiäismenu
Kahdelle 99€
- Parsakeittoa ja savulohirilletteä, minttu-basilikaöljyä
- Haudutettua karitsan niskaa, valkosipuli-yrttiperunoita, broccoliinia ja tsatsikia
- Juustoja
- Rahka-tuorejuustobavaroise ja mango-ananaskompottia
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Pastis pääsiäismenu
Kahdelle 95 €
- Marinoitua jokirapua, greippivinaigretteä ja briossia
- Kuohkeaa parsakeittoa
- Yön yli haudutettua karitsan entrecôtea, Le Puy linssejä ja tummaa minttukastiketta
- Sahramisavariini, mantelia ja marinoitua aprikoosia
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Sweet pepper catering pääsiäismenu
34 € / henkilö
Alkuruoka:
- Värikäs kolmen melonin salaatti ja minttua G,L,M
- Savusiika-salaattia; lämminsavusiikaa, kurkkua, sokerihernettä, punasipulia, kananmunaa ja tillikastiketta G,L
- Vuohenjuusto Caesarsalaattia G,L
- Linssi-kukkakaali couscous L,M
Pääruoka:
- Grillattua lohta & gremolata G,L,M
- Tomaatti-kaprissalsa G,L,M
- Home made valkosipuli-perunagratiini G,L,
- Paahdettuja värikkäitä hunaja-rakuunaporkkanoita ja pinaattia G,L,M
TAI
- Haudutettu karitsan potka ja tumma timjamikastike G,L,M
- Home made valkosipuli-perunagratiini G,L,
- Paahdettuja värikkäitä hunaja-rakuunaporkkanoita ja pinaattia G,L,M
Jälkiruoka:
- Juustokakku lasissa; appelsiinikakkua, valkosuklaa-rahka-passionmousse ja mandariini-mangokompottia L
Tilaa: www.shareonline.fi/shop (tilaukset viimeistään 26.3. klo 10.00)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Vantaa:
Ravintola Backaksen pääsiäismenu
Kartanolla 50,00€/hlö | Take away 40,00€/hlö (lämmitystä vaille valmis) | Lapset 2-10-vuotiaat 15€/hlö
- Hiillostettua siikaa, tillipiimää ja marinoitua sipulia L,G
- Yön yli haudutettua karitsan potkaa, valkosipuliperunaterriiniä, porkkana-appelsiinipyrettä, timjamikastiketta & Laurin minttuhyytelöä L,G
- Backaksen pashaa L,G
Varaukset: [email protected] tai p. 0400 153 281.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Porvoo:
Bistro Gustafin pääsiäismenu
Menu 36 € / hlö, minimitilaus 2 henkeä
Alkuruoat:
- Katkarapu Skagen käsinkuorituista katkaravuista ja muikunmädistä M, G
- Sitrusmarinoitua lohipastramia ja persillademajoneesia M, G
- Vasikkarilletteä ja päärynäkompottia M, G
- Salamia M, G
- Sitruuna-timjamimarinoituja herkkusieniä M, G
- Punaviini-rosmariinimarinoituja oliiveja M, G
- Tabuli-salaattia (lehtipersilja-minttu-tomaatti-sipuli) M, G
- Tsatsikia L, G
- Savumunakoisokaviaaria L, G
- Hummusta M, G
- Aurinkotomaattipestoa L, G
Pääruoka:
- Karitsan entrecôtea , rosmariinipaahdettuja juureksia,
- valkosipuli-kermaperunoita ja tryffeli-madeirakastiketta
TAI
- Parmentier de fruits de mer – Ranskalaista kala-äyriäisgratiinia
Jälkiruoka:
- Jogurttipannacottaa ja aprikoosi-passionhilloketta
Tilaukset: 25.3. mennessä [email protected]
Ilmoita tilauksen yhteydessä henkilömäärän, yhden pääruokavalinnan sekä noutopäivän. Nouto to. 1.4. tai pe. 2.4. klo 11.00.-14.00.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Hanko:
Hangon Casinon pääsiäismenu
32 € / henkilö
Perjantai 2.4. ja lauantai 3.4:
- Alkuruoka: katkarapuskagen, tillikananmunaa, mummonkurkkua, makeaa punasipulia.
- Pääruoka: valkoviinivoissa haudutettua kuhaa ja hummerikastike.
- Jälkiruoka: lakkatuorejuustomousse, paahdettua valkosuklaata ja kuivattuja marjoja.
Sunnuntai 4.4. ja maanantai 5.4:
- Alkuruoka: sitruunagraavattua lohta, siianmätikastiketta, tillimarinoitua perunaa ja rapeaa sipulia.
- Pääruoka: grillattua karitsan ulkofileetä, rosmariinijuureksia, kermamuhennettua suppilovahveroa ja portviinikastiketta.
- Jälkiruoka: mustikka pannacottaa ja sokeripaahdettua kauraa.
Tilaukset: viimeistään 22.3.2021 | [email protected] tai
+358 (0)10 274 0741
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Turku:
Herkkupiste Catering pääsiäiskassi
1 hlö 35€ | 2 hlö 65€ | 4 hlö 120€ |6 hlö 175€
Alkuruoat:
- Lohipastramia, wakamesalaattia ja lime-majoneesia M
- Teriyakihärkää, pikkelöityä luomu siitaketta, inkivääri-jogurttia ja grillattua kukkakaalia M
- Kirkasta parsa-perunasalaattia M,G
- Chilillä maustettua katkarapusalaattia M,G
- Paahdettuja punajuuria, vuohenjuustoa ja pistaasia L,G
Pääruoka:
- 12h haudutettua karitsan niskaa ja omena-calvadoskastiketta L,G
- Parmesan-perunakakkua L,G
- Myskikurpitsapyrettä L,G
Jälkiruoka:
- Kinderkakkua L
Tilaukset: pe 26.3. klo 12 mennessä: [email protected] tai puhelimitse 044 0591 009
Noudot to 1.4. klo 12-16 osoitteesta Biolinja 12, Turku.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Tampere:
Ravitsemisliike Aistin pääsiäismenu
Koko menu (sis. 2 alkuruokaa) 35 €. Menua voi tilata vaikka vain yhdelle tai menun osia, jos ei halua koko menua (annokset hinnoiteltu erikseen).
Alkuruokia:
- Parsakeittoa & kylmäsavulohimoussea à 7€ (laktoositon, gluteeniton)
- Fasaaniterriiniä & sahramiomena-fenkolisalaattia à 10€ (laktoositon, gluteeniton)
Pääruoka:
- Karitsanpaahtopaistia (vaatii vielä kypsennyksen uunissa), minttukastiketta, marinoitua punajuurta & valkosipuli-perunaterriiniä à 16€ (laktoositon, gluteeniton)
Jälkiruoka:
- Appelsiini-pashatorttua à 7€ (laktoositon, saa gluteenittomana)
Tilaukset: [email protected] sunnuntaihin 28.3. mennessä! Nouto keskiviikkona ja torstaina 31.3. &1.4. klo 13-18 Aistista (Hallituskatu 19, 33200 Tampere).
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Ravintola Hella & Huoneen menukokonaisuus
3 ruokalajin menukokonaisuus 30€ /hlö, menukokonaisuus juuston kera 34€ /hlö
Alkuruoka:
- Kukkakaalikeittoa, Hellan hapanjuurileipää ja voita
Pääruoka:
- Ankanrintaa porkkanan ja veriappelsiinin kera
TAI
- Paahdettua kurpitsaa, linssikroketti ja pikkelöityjä sieniä
Välijuusto:
(Väliin Brie-juustoa, omenahilloa ja pähkinää)
Jälkiruoka:
- Sitruunapiirasta ja marenkia
Tilaus: [email protected] viimeistään noutoa edeltävänä päivänä klo 18 mennessä.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Kuopio:
Kahvila-Ravintola SalaCavalan Pääsiäisen herkkukassi
55€/paketti kahdelle hengelle
- Chili-mangoshotti
- Minttu-kurkku-kvinoasalaattia
- Greens & cashew
- Sitruskanaa & aiolia
- Lohicheviche
- Inkiväärifalafelit & soija-seesamcreme
- Perunarieskaa & punajuurihummusta
- Juustotaivas
- Mojitohedelmiä
- Kaura-Caramel Cold Brew
- Minttusuklaamoussea
Tilaus: 30.3. mennessä www.vrr.fi/product/salacavala-paasiaisen-herkkukassi
Tai paikan päältä: SalaCavala, Apajan paviljonki Kuopion torilla osoitteessa Kauppakatu 45.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Turku, Pietarsaari, Vaasa :
Smakbyn, Michael Björklundin pääsiäisherkkulaatikko
120 € neljälle hengelle
- 3 eri Smakbyn silliä
- 200 g pääsiäistartaria kalasta
- 250 g graavilohta
- 100 g hovimestarin kastiketta ( graavilohi kastiketta)
- tumma pääsiäis ruisleipä
- 200 g rapeaa punajuurisalaattia omenalla sekä siemenillä
- 1 juustopiiras
- 400 g janssonin kiusausta
- 300 g kananpojanballotinea
- 400 g Micken lihapullia
- 400 g lampaanpaistia
- 100 g aiolia
- 200 g timjamikermakastiketta
- 600 g perunasalaattia
- sokerileipurin ihana pääsiäiskakku suklaalla sekä ahvenanmaalaisella tyrnillä
Smakbyn pääsiäislaatikossa kaikki ruuat ovat laktoosittomia ja ainoastaan juustopiiraasta sekä leivästä löytyy gluteenia.
Tilaus: [email protected] viimeistään 28.3. Kerro samalla: tilaajan nimi, sähköposti, matkapuhelinnumero, mistä laatikon hakee ja miten monta laatikkoa. Silloin annamme tilinumeron mihin laatikko tulee maksaa etukäteen.
Minimitilaus: 1 laatikko joka sisältää ruokaa neljälle hengelle. Micke itse pakkaa pakettiauton täyteen ja tuo laatikot Ahvenanmaalta torstaina 1. huhtikuuta. Nouto seuraavilta paikoilta 1.4:
- klo 11-12 Närpiö, Ingves & Svanbäckin konttorin pihalla (Terminalvägen 4 A, 64230 Närpiö)
- klo 13.30-14.30 Ravintola Hejm parkkipaikalla (Sininen tie 1 B, 65100 Vaasa)
- klo 19-19.30 Turun Viking Line terminaalin ulkopuolella parkkipaikalla (Ensimmäinen linja 6, 20100 Turku)
- klo 18-19 Pietarsaaren torilla Isokatu 9, (68600 Pietarsaari), Micken kollega paikalla