Entä jos yrityksen tiimipäivä olisikin joulupöydän muodossa?
Ravintola VERSION Helsingin keskustassa kutsuu nauttimaan joulun tunnelmasta tavalla, joka sopii yhtä hyvin yrityksen pikkujouluihin, tiimipäivään tai koko johtoryhmän juhlaillalliselle.
Versionin joulusesonki rakentuu kolmesta eri kokonaisuudesta: pikkujoulumenu (1.11.–23.12.), joululounas (1.12.–19.12.) sekä jouluaaton ja joulupäivän illalliset (24.–25.12.). Jokainen niistä heijastaa ravintolan filosofiaa: iloa, lämpöä ja kekseliäitä makuja, joissa tutut raaka-aineet saavat uuden version.
Leikkisästi perinteitä versioiden
Versionin keittiö ammentaa inspiraationsa Kalifornian monimuotoisesta ruokakulttuurista, jossa klassiset annokset saavat moderneja ja kansainvälisiä vivahteita. Tämän joulun menussa perinteet kohtaavat yllätyksiä. Punajuuri yhdistyy seljankukkaan, kurpitsakeitto saa rinnalleen tryffeliriisikroketin, ja gini-marinoitu graavisiika saa säväyksen nori-merilevästä. Makeana päätöksenä ilahduttavat pastry chef Maryn luomukset: marjapavlova ja toffee-taateli sticky pudding.


Varaa pöytä Versioniin täältä!
Version makujen rinnalla tunnelma
Versionin joulupöytä on elämys, ei vain ateria. Ravintolasali on lämminhenkinen ja kauniisti sisustettu, ja lasikattoinen sisäpiha tuo näkymän talviseen taivaaseen ja joulukuusen loisteeseen. Illan hämärtyessä tunnelma on ainutlaatuinen – sopiva niin pienelle tiimille kuin 90 hengen juhlavalle seurueelle.
Kaikille joulumenuille on myös viinipaketti, joka on suunniteltu täydentämään annosten makuja. Versionin glögi ja talven sesonkicocktailit ovat muodostuneet asiakkaiden suosikeiksi.
Yhdistä kokous ja juhla
Versionin joulupöytä on täydellinen tapa yhdistää kokous ja juhla. Ravintolan tunnelmallinen ympäristö sopii yhtä hyvin työpäivän päätökseen kuin rennoille pikkujouluille.
Versionin jouluna ei vain syödä – siellä kohdataan, keskustellaan ja nautitaan hetkestä.
