Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutaso

Laulasmaan hiekkarannan ja kauniin mäntymetsän välissä sijaitseva LaSpa on täydellinen paikka rentoutumiseen ja hyvinvoinnista nauttimiseen – sekä keholle että mielelle. Kylpylähotelli sopii erinomaisesti romanttisesta lomasta haaveileville pariskunnille, hauskaa yhdessäoloa etsiville perheille sekä yksin matkustaville, jotka kaipaavat aikaa ja tilaa itselleen.

LaSpa on myös ihanteellinen paikka erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen, ja se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tarjota tiimilleen virkistävän tauon toimiston arjesta. LaSpa sijaitsee vain 35 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan keskustasta, upean Itämeren hiekkarantojen ja kauniiden mäntymetsien ympäröimänä.

LaSpa huone

Huonevaihtoehdot

LaSpa-hotelli koostuu päärakennuksestamme ja ylellisestä pohjoismaisesta rantatalostamme. Yhteensä hotellissa on 138 huonetta, joista 101 sijaitsee päärakennuksessa ja 37 rantatalossa.

Päärakennuksessa on 104 huonetta, joista kaikissa merelle päin olevissa huoneissa on oma parveke. Hotelli tarjoaa standard-huoneita (mukaan lukien esteettömiä huoneita), superior-huoneita, perhehuoneita, deluxe-huoneita sekä yhden 65 m² sviitin, josta on upeat näkymät ja oma sauna. Rantatalo, pieni boutique-hotelli, sijaitsee 30 metrin päässä päärakennuksesta. Voit valita kahden hengen huoneen, erillisvuoteellisen huoneen tai tilavan junior-sviitin. Kaikissa huoneissa on modernia teknologiaa, joka tekee oleskelustasi ympäristöystävällisen ja mukavan.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Hotellissa on kolme ravintolaa, joista jokainen on persoonallinen: Angelica Udeküllin ravintola Wicca, joka löytyy myös vuoden 2024 Viron Michelin-oppaasta; perheystävällinen Liiv-ravintola, jolla on suuri terassi; sekä skandinaavinen buffet-ravintola Käbi.

Ravintola Wicca tarjoaa hienostuneen vastuullisen fine dining -kokemuksen, jota johtaa tunnettu virolainen kokki Angelica Udeküll. Jokainen annos valmistetaan lähes 100-prosenttisesti paikallisista viljellyistä tai luonnosta kerätyistä raaka-aineista – ja suurella virolaisella rakkaudella ja intohimolla. Ravintola Wiccaa suosittelee MICHELIN-opas Viro 2024, sekä White Guide -oppaan mukaan se on yksi Viron parhaista ravintoloista. Lisäksi meitä suosittelevat Falstaff ja 360°Eat Guide.

Perheravintola Liiv Liiv juhlistaa virolaisia ja pohjoismaisia perinteitä sekä käsityöläisyyttä ja ruoanlaittotekniikoita. Avotulella valmistetut annokset, kiviuunissa paistetut pizzat, terveelliset salaatit sekä joka päivä tuoreena leivotut leivonnaiset ja kakut. Käytämme makujen maksimointiin luovuutta, villiyrttejä, kukkia ja paikallisia raaka-aineita.

LaSpa ravintola

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

LaSpa sijaitsee vain 35 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan keskustasta, Itämeren hiekkarantojen ja kauniiden mäntymetsien ympäröimänä.

Hotellin edestä alkaa 7 kilometrin pituinen Laulasmaa-Lohusalu vaellusreitti, joka tarjoaa upeat näkymät kahdelle rannalle. Vain 1,5 kilometrin päässä sijaitsee myös Arvo Pärt -keskus, joka on maailmankuulun virolaisen säveltäjän nimikkokeskus ja hänen henkilökohtainen arkistonsa. Lisäksi Keila-Joan upea vesiputous on helposti saavutettavissa pyöräillen.

Hotelliaamiainen

Hotelli tarjoaa pohjoismaalaisen aamupalan tuoreista raaka-aineista

Hotellijohtajan esittely tai hotellin merkittävä henkilö sekä palvelulupaus

LaSpan taustalla vaikuttaa omistajamme Anna Elam, joka on pitkän linjan liiketoimintajohtaja ja hyvinvoinnin intohimoinen kannattaja.

Missiomme on inspiroida vieraitamme ja työntekijöitämme elämään pidempään onnellisempaa ja terveellisempää elämää.

Hotellin nimikkodrinkki tai -ruoka-annos. Mikä tarina näihin kätkeytyy?

Jotain muuta?

Hotellimme huokuu hyvinvointia ja tarjoaa runsaasti virkistysmahdollisuuksia. Tilavassa vesi- ja saunakeskuksessamme löytyy kuusi allasta ja useita saunoja. Hotellin toisessa kerroksessa sijaitseva Naudi LaSpa -hyvinvointikylpylä on yksi Baltian suurimmista ja tarjoaa monipuolisia vartalo- ja kasvohoitoja.

Meillä on seitsemän valoisaa ja modernia kokoushuonetta sekä skandinaaviseen tyyliin suunniteltu ainutlaatuinen Tipi-teltta tapahtumille. Erinomainen sijaintimme, kaunis ympäröivä luonto ja kattava palveluvalikoimamme tekevät LaSpasta täydellisen paikan kokouksille, tiimipäiville, konferensseille, koulutuksille ja juhlatilaisuuksille.

Alueellamme voit pelata frisbeegolfia, minigolfia, lentopalloa ja ranta-tennistä. Vuokraamme myös polkupyöriä ja sähköavusteisia fatbikeja, joiden avulla pääset tutustumaan upeaan ympäristöön. Surffiklubimme toivottaa kaikki vesilajien ystävät tervetulleiksi kokeilemaan surffausta tai SUP-lautailua. Lisäksi vieraidemme käytössä on tilava joogasali joogatunteineen sekä hyvin varusteltu kuntosali.

LaSpa allas

Osoite

Puhkekodu tee 4 Laulasmaa, Lääne-Harju 76702, EE

Sähköposti

Puhelinnumero

+372 687 0800

LaSpa

Puhkekodu tee 4 Laulasmaa, , Viro

Lue myös