Siirry pääsisältöön

Wagenküllin linna – historiaa ja eleganssia Viron maaseudun sydämessä

Etelä-Viron todellinen helmi sijaitsee Viron Taageperan kartanorakennuksessa. Linnakylpylä Wagenküll tarjoaa ylellistä ja romanttista majoitusta kahdessa erilaisessa historiallisessa rakennuksessa. Wagenküllin ainutlaatuinen jugendtyylinen kartanorakennus on yksi parhaiten säilyneistä koko Skandinaviassa ja tarjoaa vierailijoilleen unohtumattoman elämyksen. Rauhallinen ympäristö, viehättävä sijainti ja historiallinen tunnelma luovat täydelliset puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Wagenküllin linna tarjoaa erinomaiset puitteet seminaarien ja muiden tapahtumien järjestämiseen.

Wagenküll sopii ihanteellisesti myös viihdyttävien ja vauhdikkaiden yritysjuhlien järjestämiseen. Anna Sofia -sali sopii jopa 70 hengelle, kun taas Torni ja Parkkihuoneen sali tarjoavat intiimimmän tilan pienemmälle 20 hengen seurueelle. Erityistilaisuuksiin loistava valinta on Kristallihalli, josta löytyy upeat kattokruunut ja näkymä linnalle sekä Taageperan patoaltaalle luovat juhlavuutta. Tämä tila tarjoaa tilaa jopa 300 hengelle teatterityylissä. Illan viihdettä varten Wagenküll tarjoaa myös suosituksia muusikoista ja erilaisista esiintyjistä.

Wagenküllin linnan kokoontumis sali

Ravintola Wagenküll lahjakkaine kokkeineen huolehtivat tarjoilullaan, että tapahtuma myös maistuu ensiluokkaiselta. Ravintolan lisäksi vieraat voivat rentoutua linnan ylellisessä spa- ja saunakeskuksessa, joka tarjoaa monenlaisia hemmotteluhoitoja. Tänä syksynä avautuva uusi ulkoallas mahdollistaa myös rentoutumisen ympäri vuoden.

Kesäkaudella linnan puistossa järjestetään kukkafestivaali teemalla ”Liisa Ihmemaassa”, ja talvella puisto muuntuu taianomaiseksi talvimaaksi valoinstallaatioineen. Wagenküllinlinna tarjoaa ainutlaatuisen ja unohtumattoman vierailun, jossa mennyt ja nykyinen kohtaavat ainutlaatuisella ja viehättävällä tavalla.

Lue myös