Siirry pääsisältöön

Tallinnan parhaat hotellit

Hektor Container Hotel, Telliskivi 62

Baltian ainutlaatuinen konttihotelli tarjoaa unohtumattoman hotellikokemuksen. Historiallisen rakennuksen uudelleenkäyttö oli lähtökohta kaikille päätöksille. Siinä vaiheessa syntyi ajatus käyttää merikontteja hotellihuoneina.

Jokainen 14m2 huone tarjoaa kaiken mitä tarvitset hyvään yöuneen ja hotellimajoitukseen. Mukava sänky, työpöytä, suihku ja wc sekä tilavat säilytyslaatikot matkatavaroille. Itsepalvelu-sisäänkirjautuminen ja -uloskirjautuminen, yöpyminen yhdeksi yöksi tai koko kuukaudeksi – tai jopa kolmeksi kuukaudeksi. Kaikki on mahdollista!

Laaja valikoima yhteisiä tiloja – keittiö, viheralue, aula, Harmony-huone ja aurinkoinen terassi. Parasta on sijainti – vilkas Telliskiven alue tarjoaa valikoiman ravintoloita, kahviloita, gallerioita ja huolella valittuja design-liikkeitä. Hotelli sijaitsee vain 5 minuutin päässä Unescon maailmanperintökohteena tunnetusta Tallinnan vanhastakaupungista.

Hektor Container Hotel

Nunne Boutique Hotel, Nunne 14

Nunne Boutique Hotel on yksi Tallinnan uusimmista ja tyylikkäimmistä hotelleista, joka avasi ovensa historiallisessa vanhassakaupungissa. Hotelli sijaitsee viehättävällä Nunne-kadulla, kävelymatkan päässä Tallinnan tärkeimmistä nähtävyyksistä. Tämä boutique-hotelli tarjoaa modernin ja hienostuneen majoituksen, jossa yhdistyvät historiallisen rakennuksen viehätys ja nykyaikainen design.

Nunne Boutique Hotelin huoneet ovat elegantteja ja mukavia, ja ne on sisustettu harmonisilla väreillä ja korkealaatuisilla materiaaleilla. Jokainen huone on yksilöllisesti suunniteltu, ja niissä on pyritty säilyttämään rakennuksen alkuperäisiä piirteitä, kuten paljaat tiiliseinät ja upeat ikkunat. Huoneista avautuu näkymä joko Nunne-kadulle tai hotellin sisäpihalle, ja osa huoneista tarjoaa näkymät myös Tallinnan vanhaankaupunkiin.

Nunne Boutique Hotel on täydellinen valinta niin liikematkailijoille kuin pariskunnille ja perheille, jotka arvostavat rauhallista ja ylellistä majoitusta aivan kaupungin sydämessä. Hotellin henkilökunta on tunnettu ystävällisyydestään ja palvelualttiudestaan, ja he tekevät kaikkensa, jotta vierailu olisi mahdollisimman miellyttävä. Tämä uusi ja viehättävä hotelli tarjoaa vierailleen unohtumattoman kokemuksen Tallinnan kauniissa ympäristössä.

Nunne Boutique Hotel

Nordic Hotel Forum, Viru väljak 3

Nordic Hotel Forum on vastikään remontoitu, moderni neljän tähden bisnes- ja konferenssihotelli Tallinnan keskustassa, joka tarjoaa ensiluokkaista palvelua ja mukavuutta niin liikematkustajille kuin vapaa-ajan matkailijoille. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tallinnan vanhastakaupungista, Viru-keskuksesta ja muista tärkeistä nähtävyyksistä.

Hotellissa on 258 tilavaa ja nykyaikaista huonetta, joissa jokaisessa on panostettu viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Huoneiden sisustus on raikas ja skandinaavisen tyylikäs, ja niissä on kaikki modernit mukavuudet, kuten ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, älytelevisio ja laadukkaat vuodevaatteet. Huoneiden suuret ikkunat päästävät sisään runsaasti luonnonvaloa ja tarjoavat kauniit näkymät kaupungin ylle.

Nordic Hotel Forum on erityisen suosittu bisnesmatkailijoiden keskuudessa sen kattavien kokous- ja konferenssipalveluiden ansiosta. Hotellista löytyy useita erikokoisia ja muunneltavia kokoustiloja, jotka on varustettu nykyaikaisella teknologialla ja jotka sopivat niin pieniin tapaamisiin kuin suuriin konferensseihin. Hotellin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa järjestämään tapahtumat ja varmistaa, että kaikki sujuu saumattomasti.

Nordic Hotel Forum

Schlössle Hotel, Pühavaimu 13

Hotelli Schlössle on yksi Tallinnan hienoimmista hotelleista. 23 huoneen ja viiden tähden hotelli sijaitsee Pühavaimu -kadulla, jossa on maalauksellisia mukulakiviä, sekä lukuisia historiallisia varastorakennuksia ja kauppiastaloja, jotka ovat peräisin 1200-luvulta.

Ylellinen viiden tähden hotelli kutsuu sinut katoamaan hetkeksi romanttisen vanhankaupungin holvien alle ja nauttimaan arvokkaan historian omaavan rakennuksen viehätyksestä.

Tallinnan vanhankaupungin sydämessä sijaitseva Schlössle on ihastuttava boutique-hotelli, joka vie sinut takaisin Viron keskiaikaiseen menneisyyteen. Ylellinen sisustus ja huomaavainen henkilökunta varmistavat, että sinulla on ikimuistoinen vierailu tässä viehättävässä hotellissa.

Schlössle Hotel

My City Hotel, Vana-Posti 11

My City Hotel on boutique-hotelli Tallinnan sydämessä, joka yhdistää klassisen eleganssin moderneihin mukavuuksiin. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla historiallisessa vanhassakaupungissa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan sekä vapaa-ajan että liikematkustajille. Vieraiden on mahdollista nauttia herkullisesta ruokailuelämyksestä hotellin Mix-ravintolassa, joka on tunnettu gourmet-annoksistaan, jotka valmistetaan tuoreista, paikallisista raaka-aineista.

Hotellin aamiaisbuffet tarjoaa herkullisen valikoiman sekä lämpimiä että kylmiä ruokia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia makumieltymyksiä. Hotellista löytyy myös kokoustila, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan tapaamisille ja tapahtumille.

My City Hotel Tallinn

Metropol Hotel & Spa, Roseni 9

Metropol Spa Hotel sijaitsee ainutlaatuisella Rotermannin alueella, Tallinnan modernissa keskustassa. Vain lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan vanhasta kaupungista ja tärkeimmistä nähtävyyksistä, joten hotelli on loistavalla paikalla sekä työmatkailijoille että lomailijoille.

Hotellissa on tarjolla comfort-, superior- ja deluxe-huoneita sekä junior- ja deluxe-sviittejä. Perheille löytyy myös huoneita, joissa on väliovi, joten saatte nauttia omasta rauhasta. Lisäksi meillä on huoneita erityistarpeisiin, jotta jokaisen vieraan mukavuus ja esteettömyys on taattu. Allergikoillekin on huolehdittu rauhallisesta ja turvallisesta majoittumisesta.

Kylpylässä on neljä erilaista saunaa, joilla jokaisella on omat terapeuttiset ominaisuutensa. 

Metropol Hotel & Spa

Iglupark, Lennusadama 7

Iglupark on ainutlaatuinen ja tyylikäs hotelli Tallinnan Noblessnerin alueella, jossa yhdistyvät skandinaavinen design, luonnonläheisyys ja modernit mukavuudet. Hotelli koostuu yksittäisistä iglu-muotoisista mökeistä, jotka on rakennettu merenrantaan tarjoten vierailleen upeita näkymiä Itämerelle.

Igluparkin mökeissä ovat kompakteja mutta mukavia, ja niissä on kaikki tarpeellinen viihtyisään oleskeluun. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi, yhdistäen puupaneelit, minimalistiset kalusteet ja suurista ikkunoista tulvivan luonnonvalon. Iglu-taloissa on oma terassi, josta voi nauttia merellisestä ympäristöstä ja upeista auringonlaskuista.

Hotellin erityispiirteisiin kuuluu myös oma sauna-alue, jossa on iglu-saunoja. Iglupark tarjoaa rentouttavan ja rauhallisen ympäristön, jossa voi nauttia luonnon rauhasta samalla ollen kuitenkin lähellä kaupungin palveluita ja nähtävyyksiä.

Iglupark

Puuttuuko suosikkisi listauksestamme? Lähetä meille vinkkisi Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostilla: [email protected]. Täydennämme listaa säännöllisesti!

Artikkelin pääkuva: Nunne Boutique Hotel

Lue myös