Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutaso

Santhiya on ihastuttava kohde, joka tarjoaa ainutlaatuisen majoituksen ja erinomaiset palvelut. Täydellinen lomakokemus toteutuu upeassa trooppisessa ympäristössä, jossa on syvät thaimaalaiset vaikutteet. Santhiya sijaitsee eristäytyneessä trooppisessa piilopaikassa ainutlaatuisella saarella, missä jokainen yksityiskohta on harmoniassa luonnon kanssa. Yksityiset uima-altaat on sijoitettu luonnonkivien lomaan, ja puut on säilytetty ja integroitu osaksi kokonaisuutta.

Majoitus tarjoaa runsaasti asuintilaa, ja jokaisesta huoneesta avautuu henkeäsalpaava merinäköala tai yksityinen puutarha. Vaikka majoitus on vuoren rinteellä, ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Santhiya on ihanteellinen paikka romanttiselle oleskelulle. Palkitse itsesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Huonevaihtoehdot

  • Supreme Deluxe -huone Supreme Deluxe -huone sijaitsee kolmikerroksisessa rakennuksessa, joka on suunnattu merelle ja ympäröity runsaalla luonnolla. Jokaisen huoneen ylellinen sisustus on hyvin kalustettu kultaisilla puukaiverruksilla thaimaalaiseen tyyliin. Lisäksi voit nauttia miellyttävästä tunnelmasta omalla verannallasi.
  • Supreme Deluxe Pool Access Viehättävä Supreme Deluxe Pool Access sijaitsee ylellisessä thaimaalaistyylisessä rakennuksessa. Vain muutaman askeleen päässä yksityiseltä verannaltasi, koristeltu thai-kaarikaiverruksin, pääset suoraan valtavaan Saaitara-altaaseen ja ainutlaatuisiin aurinkotuoliveneisiin. Näkymä vuoren huipulta avautuu trooppisten kookospalmulehtojen ylle.
  • Merinäköala-altaallinen Villa Santhiyan ensiluokkainen sijainti tarjoaa lintuperspektiivin täydellisiin merinäköalapaikkoihin. Se huokuu romantiikkaa ja saaren kiehtovaa kauneutta tilavilla, vapaamuotoisilla upeilla allasvilloilla, joissa on sisä- ja ulkokylpyammeet.
  • Royal Grand Pool Villa Ultimaattinen villaelämys upeilla näkymillä ja ylellisellä infinity-altaalla. Tämä täydellinen paratiisi tarjoaa Santhiyan ainutlaatuisen ja perinteisen designin parhaimmillaan, sekä kauniisti suunnitellun olohuoneen, tilavat mukavat kaksi makuuhuonetta ja avoimen kylpyhuoneen.

Majoitu Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

Hotelliaamiainen

Nauti amerikkalaisesta aamiaispuffetista Chantara-ravintolassa, jota täydentävät valikoima thaimaalaisia ruokia, kauden tuoreita hedelmiä ja herkullisia thaimaalaisia jälkiruokia. Tästä upeasta suuresta puuhallista avautuvat henkeäsalpaavat panoraamanäkymät Ao Thong Nai Panille. Olipa kyseessä ilmastoitu sisätila tai ulkoilma kirkkaan sinisen taivaan ja aamun auringon alla, ruokailu täällä on mestariteos, joka parantaa ruokailukokemusta.

Hotellijohtajan esittely tai hotellin merkittävä henkilö sekä palvelulupaus

Santhiya Resorts & Spas ylpeilee korkeimpien palvelustandardien tarjoamisella. Sitoutumisemme erinomaisuuteen näkyy vieraidemme positiivisessa palautteessa. Heidän arvostelunsa toimivat sekä kannustuksena että konkreettisena palkintona, vahvistaen sitoutumisemme laatuun. Johtavana toimijana Thaimaan matkailualalla olemme vuosittain ansainneet tunnustusta, kuten ”Kinnaree-palkinnon,” virallisesti tunnettu nimellä Thailand Tourism Awards, joka on Thaimaan matkailun arvostetuin palkinto.

Hotellin nimikkodrinkki tai -ruoka-annos. Mikä tarina näihin kätkeytyy?

1.Blue Baileys Martini
2.little Sand
3.Melon Ice Tea
4.Phangan Ocean
5.Santhiya Blossom
6.Santhiya Jungle
7.Santhiya’s Blue Volcano
8.Siam Moji

Jotain muuta?

Yhteensä 126 majoitusyksikköä – vaihdellen kukkulanrinteessä sijaitsevista hotellihuoneista ja allasvilloista, joista avautuvat upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Santhiyan villat tarjoavat täydellisen sisä- tai ulkoilmaelämyksen, joka saa sinut tuntemaan itsesi todella yhtä luonnon kanssa. Luonnonmateriaalit ja upeat ympäristöt yhdistyvät koristeellisiin tiikkipuiset kaiverruksiin, kauniisiin lohkareisiin ja upeisiin kankaisiin, luoden lämpimiä sisätiloja, jotka yhdistävät itämaisen tunnelman ja modernin luksuksen mukavuudet. Kaikissa majoituksissa on thaimaalainen tiikkisisustus, joka tarjoaa vieraille unohtumattoman kokemuksen, jossa pakenemisen olemus löydetään täydellistä rentoutumista varten.

Osoite

22/7 Moo 5 Bantai, Koh Phangan, Surat Thani 84280, Thailand, Surat Thani, Southern Thailand 84280, TH

Sähköposti

Puhelinnumero

024430585

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

22/7 Moo 5 Bantai, Koh Phangan, Surat Thani 84280, Thailand, Surat Thani, Thaimaa

Lue myös