Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutaso

NH Collection Helsinki Grand Hansa on korkeatasoinen hotelli, joka yhdistää historialliset puitteet moderniin vieraanvaraisuuteen. Helsingin keskeisimmällä paikalla rautatieaseman ja Ylioppilasaukion välissä sijaitsevassa hotellissa on 224 tyylikästä huonetta. Kaupunkilaisten ja matkailijoiden kohtaamispaikkana aamiaisesta yömyssyyn palvelee ravintola Hansa Café Bar & Brasserie, ja hotellin monipuoliset kokous- ja juhlatilat tarjoavat puitteet myös unohtumattomille tapahtumille. Huikean näköalan ja kaupungin parhaat cocktailit tarjoava Kupoli-baari ja elämyksellinen spa-osasto avautuvat syksyllä 2024. NH Collection Helsinki Grand Hansa on osa kansainvälistä Minor Hotels -hotelliyhtiötä.

Huonevaihtoehdot

NH Collection Helsinki Grand Hansa -hotellista löytyy 224 korkeatasoista ja uniikkia huonetta ja sviittiä, kahdeksassa eri huoneluokassa.

Majoitu NH Collection Helsinki Grand Hansa

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Hotellimme alakerrassa sijaitsevassa Hansa Café Bar & Brasserie -ravintolassa voit kokea ainutlaatuisen yhdistelmän historiaa ja modernia vieraanvaraisuutta.
1900-luvun alusta lähtien kiinteistö on ollut ”se paikka”, jonne kaupunkilaiset, taiteilijat, kulttuurihenkilöt ja päättäjät ovat kokoontuneet nauttimaan laadukkaasta ruoasta ja hyvästä seurasta.

Kunnioitamme talon historiaa ranskalaisvaikutteisen keittiön lähettiläänä, juuret ylpeinä suomalaisessa kulttuurissa.
Palvelemme aamu seitsemästä keskiyöhön, viikon jokaisena päivänä.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

NH Collection Helsinki Grand Hansa ja Hansa Café Bar & Brasserie sijaitsevat aivan Helsingin keskustassa, osoitteessa Mannerheimintie 5.

Sijaitsemme vastapäätä päärautatieasemaa, pääovemme on vain kolme minuutin kävelymatkan päässä. Lähin raitiovaunupysäkki (Ylioppilastalo) vain 100 m päässä ja lähin taksi pysähtyy aivan pääovemme ulkopuolelle.

Lähimmät parkkihallit sijaitsevat tien toiselta puolelta: EuroPark City Forum, EuroPark Eliel ja AimoPark Stockmann.

Hotelliaamiainen

NH Collection Helsinki Grand Hansan aamiainen on yksi kaupungin parhaista. Runsas ja monipuolinen valikoima kattaa mm. itseleivotut leivät, makeat leivonnaiset, sekä hillot. Lämpimän pisteen kokkiemme valmistamat toiveiden mukaiset munakkaat, sekä aidoista munista valmistetut munakokkelit, kuten myös yönylivalmistuneet puuromme ovat löytäneet vakioasiakkaansa.

Aamiaisemme on tarjolla kaikille – ei pelkästään hotellivieraillemme.

Hotellijohtajan esittely tai hotellin merkittävä henkilö sekä palvelulupaus

NH Collection Helsinki Grand Hansan hotellinjohtaja Tom Strandberg omaa yli 20 vuoden kokemuksen suomalaisten majoituskokemusten kehittäjänä. Hän on toiminut aiemmin mm. Radisson Blu Espoon, Radisson Blu Aleksanterin, GLO Hotel Kluuvin ja VALO Hotel / Workin hotellinjohtajana. Minor Hotelsille hän siirtyy parin vuoden yksityisyrittäjyyden jälkeen.

Strandbergin ensimmäisiin tehtäviin kuului Helsingin keskeisimmän hotellihankkeen luotsaaminen rakennustyömaasta toimivaksi hotelliksi, globaalin hotellibrändin lokalisointi Suomeen ja täysin uuden NH Collection Helsinki Grand Hansa -hotellin avaaminen toukokuussa 2024.

NH Collection Helsinki Grand Hansa

NH Collection Helsinki Grand Hansa on osa NH Collection -brändiä, joka tunnetaan ainutlaatuisista hotelleista Euroopan, Amerikan ja Lähi-idän pääkaupungeissa. Ketjun korkeatasoisissa hotelleissa on säilytetty uniikki, paikallinen luonne, ja arvolupauksen mukaisesti ne pyrkivät ylittämään tavanomaisen. NH Collection -hotellit on suunnattu matkailijoille, jotka haluavat vierailultaan ainutlaatuisia, luovia ja innovatiivisia elämyksiä.
NH Collection -hotellien henkilökunta kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, pyrkien henkilökohtaiseen palveluun, joka saa vieraat palaamaan yhä uudelleen. NH Collection -hotellit tarjoavat inspiroivan ympäristön viettää aikaa ja rentoutua niin liikematkalaisille kuin lomamatkailijoille.

Minor Hotels

Minor Hotels on kansainvälinen hotelliomistaja, -operaattori ja -sijoittaja, jolla on tällä hetkellä yli 540 hotellia. Yhtiö etsii matkailu- ja palveluliiketoiminnan alalta jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Sen monipuolinen hotelliportfolio tarjoaa monipuolisia elämyksiä erilaisille matkailijasegmenteille.

Anantara, Avani, Oaks, Tivoli, NH Collection, NH, nhow, Elewana, Marriott, Four Seasons, St. Regis, Radisson Blu ja Minor International -hotellien ja hotellikiinteistöjensä myötä Minor Hotels toimii 56 maassa Aasian ja Tyynenmeren alueella, Lähi-idässä, Afrikassa, Intian valtamerellä, Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Pohjois-Amerikassa.

Minor Hotelsin tavoitteena on aktiivisesti laajentaa jo olemassa olevia brändejään sekä samalla selvittää strategisten yritysostojen mahdollisuuksia uusilla, lupaavilla markkinoilla. Minor Hotels kuuluu GHA DISCOVERY -kanta-asiakasohjelmaan, joka palkitsee matkailijoita jokaisesta majoittumisesta yli 500 ohjelmaan kuuluvassa hotellissa ja lomakohteessa ympäri maailmaa. Lisätietoja www.ghadiscovery.com.

Osoite

Mannerheimintie 5, Helsinki, Uusimaa 00100, FI

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 20 7120 290

NH Collection Helsinki Grand Hansa

Mannerheimintie 5, Helsinki, Suomi

Lue myös