Siirry pääsisältöön

Uusi Tallinn Card -sovellus tekee Tallinnan vierailustasi sujuvan ja huolettoman – säästä Tallinn Card -nähtävyyskortilla jopa 80 €

Lataa Tallinn Card -sovellus ja syötä siihen mielenkiinnon kohteesi, niin sovellus ehdottaa sinulle Tallinnan museoita ja nähtävyyksiä, jotka vastaavat mieltymyksiäsi. Kun olet valinnut suosikkisi, kätevä karttatoiminto auttaa sinua löytämään helposti haluamasi paikat. Älä huoli – kartta toimii myös offline-tilassa. 

Jos jokin museo sattuu olemaan suljettuna, sovellus ilmoittaa sinulle välittömästi, jotta voit säätää suunnitelmiasi. Lisäksi saat päivityksiä uusista näyttelyistä ja nähtävyyksistä. Todella kätevää! 

Tallinn Card -sovellus on luotettava oppaasi Tallinnan tutkimisessa omatoimisesti. Jos haluat tehdä matkastasi vielä mukavamman ja antoisamman, suosittelemme ostamaan nähtävyyskortti Tallinn Card -sovelluksen kautta. Kortti mahdollistaa kaupungin tutkimisen helposti sekä säästää aikaa ja rahaa. Kortilla saa ilmaisen sisäänpääsyn yli 50:een Tallinnan parhaaseen museoon ja nähtävyyteen, ilmaisen joukkoliikenteen Tallinnassa sekä lisäalennuksia huvituksiin, retkiin, kauppoihin, ravintoloihin ja kahviloihin. 

Tallinn Card -sovellus on luotettava oppaasi
Tallinnan tutkimisessa omatoimisesti.

Tallinn Cardiin kuuluvat kaikki Tallinnan tärkeimmät nähtävyydet, kuten Lentosatama, Tallinnan TV-torni, linnoitusmuseo Kiek in de Kök bastionikäytävineen, Viron merenkulkumuseo, Paksun Margareetan museo-vierailukeskus, Nigulisten museo, KGB:n vankisellit, Fotografiska sekä taidemuseot Kadriorg ja Kumu. 

Kortilla on vapaa pääsy myös perhesuosikkeihin, kuten Tallinnan eläintarhaan, Viron terveysmuseoon, keksintötehdas PROTOon, Energian oivalluskeskukseen ja lastenmuseo Miiamillaan, joka on suosittu perheen pienimpien lasten keskuudessa. Lisäksi Tallinn Cardiin kuuluu useita mielenkiintoisia vähemmän tunnettuja museoita ja tietysti keskiaikaiset tornit, kaupunginmuurit ja kirkot Vanhassakaupungissa. 

Voit hankkia joko 24, 36 tai 72 tunnin Tallinn Cardin. Lasten kortin saa alennushintaan. Sovelluksen kautta ostettu Tallinn Card on voimassa ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien, joten voit ostaa kortin etukäteen ja aloittaa sen käytön heti saavuttuasi Tallinnaan. Maksuton Tallinn Card -sovellus on saatavilla sekä Google Playssa että App Storessa.

Lataa Tallinn Card -sovellus tästä!

Näin käytät Tallinn Card -sovellusta:

  1. Lataa sovellus
  2. Syötä mielenkiinnon kohteesi ja valitse suosikkisi
  3. Löydä nähtävyydet helposti
  4. Vastaanota ilmoituksia nähtävyyksistä
  5. Osta ja käytä Tallinn Cardia

Lue myös