Live-musiikistaan tuttu Storyville tarjoilee myös makuelämyksiä
Storyvillen keittiö uusiutui ja klassikkoannokset tuotiin nykypäivään.
Töölössä asiakkaita viihdyttävän Storyvillen keittiö uusiutui ja klassikkoannokset tuotiin nykypäivään. Ei kuitenkaan hätää, Storyvillessä pidetään edelleen kiinni perinteistä ja ruoan laadun varmistaminen on taitavissa käsissä. Keittiömestarina toimii nuorten kokkikisojen voittaja, Michelin-ravintoloissa työskennellyt Tatu Viitasaari.
Ruoka-artisti Miska Martikainen toteaa, että Storyville tunnetaan ennen kaikkea vahvasta asemastaan helsinkiläisessä musiikkikulttuurissa, mutta nyt jälleen myös herkullisesta ruoastaan. – Kaikki annokset tehdään käsityönä. Suosimme kotimaisia raaka-aineita ja kierrämme valmistuotteet kaukaa.
Storyvilleen – yksin, kaksin tai porukalla
Martikainen muistuttaa, että Storyvillessä voi järjestää niin perhejuhlia kuin yritystilaisuuksia. Tilat mahdollistavat hyvin eriluonteisissa tapahtumissa viihtymisen ja tilaisuuden kruunaa asiakkaiden toiveiden mukainen ohjelma livebandeistä standup-esiintyjiin.
Martikainen kertoo pienen nyanssin Storyvillen nykypäivästä. Tällä hetkellä Storyvillessä työskentelevät legendaarisen, Eerikinkadulla toimineen ravintola Helmen kokit ja Helmen vanhat portsarit. Storyvillessä voi siis palata myös Helmen kulta-aikaan.
Koronaepidemiatilanne huomioitu
Ravintolassa on Genano-sairaalateknologialaitteet, jotka tappavat hengitysilmasta kaikki virukset ja bakteerit. Ravintolassa on tehty myös antibakteerinen itsedesinfioituva Nanoksi pinnoitus (www.nanoksi.com) joka tuohaa virukset kosketuspinnoilta.
Uutuutena jazzbrunssi! Kattaukset lauantaisin klo 12 ja 15.
Katso myös Storyvillen ravintolaesittely.