Siirry pääsisältöön

Tilaa päättäjäiskassi tai valmistujaismenu ravintolasta

Kesäloman alkamista ja koulujen päättymistä kelpaa juhlistaa perheen kesken hyvällä ruoalla. Kokosimme tähän juttuun ravintoloiden valmistujaismenuja, jotka voi tilata kotiin nautittavaksi. Huomioithan viimeiset tilauspäivät.

Bistro o Mat

Viikonloppu – 29.5.

Juhlakassi

  • Grillattua parsa-mozzarellasalaattia
  • Kananpoika caesarsalaattia
  • Savusmetanasilliä
  • Katajanmarja graavattua lohta ja korianterikreemiä
  • Luomuporsaanliha-fenkolimakkaraa
  • Varhaisperunaa ja tillivoita
  • Maalaispatonkia
  • Saaristolaisleipä

Kassi 2:lle hlö 78€ | 3:lle hlö 114€ | 4:lle hlö 148€ | 8:lle hlö 300€

Kassin sisällön valmistaminen vaatii ainoastaan perunoiden keittämisen.

Tilaa lisäksi kakku:

Maitosuklaa-hasselpähkinäkakku 5 hlö 22€, 10 hlö 39€

Raparperi-vaniljakakku 5 hlö 22€, 10 hlö 39€

Tilaa lisäksi drinkkipohja:

  • Drinkkipohja 4:lle: Raparperi -mansikka -basilica spritzeri (varaa itse kuohuviiniä) 14€

Tilaa lisäksi alkoholiton kuohuva:

  • Winner 1st-alkoholiton kuohuva lakka- seljankukka 12,50€/ plo

Tilaa lisäksi:

  • 16€ 2 x kotimaista Angus härän burgeripihviä
  • 2 x briossisämpylää
  • 2 x cheddar-juustoatomaattia ja umaami -sipulimajoneesia

Tilaa puhelimitse 050 433 8700 ma-pe 9-15 tai sähköpostilla [email protected] | [email protected]

Nouto: Perjantaina 29.5. 12 -16:00 Bistro O Mat Tapiolasta tai Bistro O Mat Kirkkonummelta.

Jura

Ravintola Jura tarjoaa 3 ruokalajin menun kaikille kevään juhlijoille.

Menussa mm

  • lohta
  • rucolaa
  • nautaa
  • kukkakaalia
  • sekä suklaata ja raparperia

36€/ hlö

Tarjolla myös kasvismenu. Tilaukset 28.5 mennessä [email protected] ja nouto perjantaina 29.5 klo 16-18 tai la 30.5 13-15.

Olo, Emo ja Nude

Juhlitaan yhdessä koulunsa päättäviä. Valmistujais-, tai miksei muuten vaan juhlaviikonlopun menu on rakennettu keittiömestareiden 
Pekka Terävän, Ilkka Lääverin, Tuomas Vierelän ja Taneli Myllyvirran 
saumattomalla yhteistyöllä ja intohimolla. 

Kutsu perheesi nauttimaan Olon, Emon ja Nuden herkkujen ääreen. 

Annosten kokoamis- ja lämmitysohjeet seuraavat mukana. 
Voit huoletta tilata ruoat myös edelliselle päivälle ja vain nauttia juhlasta.


Neljän keittiömestarin Juhlamenu 55 € / hlö
minimitilaus 2 henkeä

Menu on laktoositon. Sisältää allergeenejä.
Allergiat ja erikoisruokavaliot huomioimme mahdollisuuksien mukaan viiden euron lisähintaan.


Alkuruokalajitelma

  • Mehustettuja tomaatteja, Bufala mozzarellaa ja basilikaa
  • Rapuskagen
  • Härkätataki, chiliä ja misoa
  • Focacciaa ja mallasleipää
  • Kirnuvoita


Pääruoka

  • Kevyesti haudutettua nieriää
  • Uutta perunaa
  • Kevätvihanneksia ja voi-valkoviinikastiketta

Jälkiruoka

  • Suklaata, mansikkaa ja mantelia


Tilaukset tiistaihin 26.5.20 mennessä 
[email protected] tai puhelimitse 010 320 62 50. Menuita on rajattu määrä.

Voit noutaa tilauksesi ravintola Garden by Olosta, Helenankatu 2 
28.5 ja 29.5 klo 15-17 välillä ja 30.5 klo 11-13 välillä.


Tai pyytää toimituksen pääkaupunkiseudulle 28.5 ja 29.5 iltapäivästä tai 30.5. aamupäivällä. Toimitukset hoidamme yhteistyökumppanimme, Kovasen kanssa. 
Toimitushinnat: Kantakaupunki 10 €, Kehä I: 25 €, Kehä II: 30 €, Kehä III: 40 € ja Kehä III ulkopuolelle 50 €.

House of Sandwiches

VALMISTUJAISET 30.5.2020

Tilaa ja maksa kätevästi verkossa: https://www.hofs.fi/valmistujaiset/

Toimitus kotiin tai nouto ravintolastamme Pakilantie 56.

  • Summer Salad & Sandwich Cake 10:lle           171,00
  • Summer Cocktail & Salad 10:lle                         199,50
  • HofS Classic Sandwich menu 10:lle                  171,00
  • HofS Street Food 10:lle                                         171,00

Tilaa 30.5 juhlat ajoissa, mielellään ke 27.5 mennessä.

TAKE AWAY WEEKEND CHEF’S MENU – 

Tilaa ja maksa kätevästi tableonlinessa. Kotiinkuljetus tai nouto pe 29.5 – la 30.5 klo 16-19.

TAKE AWAY VIIKONLOPUN MENU 28,50

  • Pehmeää parsakeittoa (L,G) Täyteläinen keitto vihreästä parsasta, ruohosipuliöljyä
  • Nieriää Sandefjord (L,G) Paistettua nieriää, mädillä maustettua kerma-ranskankerma kastiketta, mustajuuri pyreetä, ruohosipuliöljyä
  • Appelsiinijuustokakkua (L) Pala talon appelsiinituorejuustokakkua, vadelmacoulis

KOTIINKULJETUS TAI NOUTO PE JA LA KLO 16-19

ENNAKKOTILAUS TO 15:00 MENNESSÄ

HofS Sandwicheria & Brasserie – Pakilantie 56, 00660 Helsinki

Puhelin: 0103467600, 0103467605

Ravintola Haikaranpesä

Kevätjuhlamenu 35 € / hlö, ei minimitilausta

Kevätjuhlamenu lihalla tai kalalla https://ravintolahaikaranpesa.fi/kevatjuhlien-noutomenu/

Kevätjuhlamenu kalalla

  • Lämminsavulohi (L,G)
  • Kylmäsavupallas (L,G)
  • Lohi-katkarapu-unelma (G)
  • Lämminsavusiika (L,G)
  • Lohiskagen (L,G)
  • Graavisiikamoussella täytettyjä rieskarullia (L)
  • Savusimpukka tar-tar (L,G)
  • Varhaisperunoita
  • Maalahden limppua

  • Suklaakakkua mascarponevaahdolla

Kevätjuhlamenu lihalla

  • Karitsanpaahtopaistia minttuhyytelöllä (L,G)
  • Poropaté puolukkasurvoksella (L,G)
  • Naudanpaahtofilétä marinoidulla punasipulilla (L,G)
  • Paistettua ankanrintaa (L,G)
  • Parmankinkkua (L,G)
  • Maalaisperunasalaattia (L,G)
  • Tomaattimozzarellasalaatti (G)
  • Maalahdenlimppua

  • Suklaakakkua mascarponevaahdolla

Tilaukset:

Tilaus tulee tehdä 22.5.2020 mennessä. 

Lähetä tilaus sähköpostilla [email protected] tai Facebookin kautta.
Ilmoitathan kuinka monta liha- tai kalamenua haluat.
Huomioithan, että emme ole toistaiseksi tavoitettavissa puhelimitse.

Nouto lauantaina 30.5.2020 klo 11 – 14 välisenä aikana parkkipaikaltamme Hauenkallio 3, 02170 Espoo

Maksu paikan päällä kortilla.

Theron catering

YLIOPPILASMENUT 2020

Valkolakki päätäsi komistaa ja sielusi muiston ikuisesti omistaa”

MENU 1

SAVULOHTA JA REMOULADEA (L, G)

Leppäsavustettua merilohta ja piparjuurella maustettua remouladekastiketta

KANANPOIKAGALANTIINIA JA MARINOITUA KUKKAKAALIA (L, G)

Kananpoikagalantiinia, sahramimarinoitua kukkakaalia ja ruokosokeri-balsamicosiirappia

SUOMALAISTA LEIPÄSALAATTIA (L)

Kolatun Väinö juustoa, saunapalvikinkkua, savupekonia, kananmunaa, tomaattia, punasipulia, paahdettua varhaisperunaa ja reiluja maalaisleipäkrutonkeja

KAUPINKIVILJELTYJÄ VERSOJA JA SALAATTIA (M, G)

Hertoniemessä kaupunkivijeltyjä tuoreita versoja, raikkaita kauden salaatteja ja sitruunavinegretteä

TUORETTA PARSAA JA WÄSTERBOTTENJUUSTOA (L)

Keittiömme valmistamaa piirasta tuoreesta parsasta ja wästerbottenjuustosta

Myydään 10 hlö:n erissä.
Viimeinen tilauspäivä 27.5.2020 kello 18.00 Kotiinkuljetus 12 € 30.5.2020 kello 8.00 – 12.00
tilaukset: [email protected]

Punaherukka tummasuklaa kakku (vegaani, ei pähkinää ja mantelia) 10-12 hengelle 35,00 €/kpl
Tuorejuusto-raparperi kakku (GL, VL) 10-12 hengelle 35,00 €/kpl
Vadelma-valkosuklaa kakku (GL, VL) 10-12 hengelle 35,00 €/kpl

Hampton Bay

TILAA PIKNIK-EVÄSKASSI VIIKONLOPUKSI ☀️☀️☀️

– Sitrusmarinoitua parsaa (G,L)
– Kotimaisia pientilajuustoja ( L)
– Punajuuri-raparperihillo (M, G)
– Savulohi-perunasalaatti (G,L)
– Pestomarinoitua mozzarellaa (G,L)
– Savusärki Skagen (G,L)
– Kvinoasalaatti (G,L)
– Rosalan limppu
– Siemennäkkäri (G,M)

23€/hlö

Lisäherkkuja grilliin valintasi mukaan:
– Roslundin burgeripihvi 100% kotimaista naudanlihaa 5€/kpl (G, M)
– Chef Votkins Sörkannakki 2€/ kpl + talon sinappia (G, L)
– Pehmeäksi kypsennettyjä porsaan ribsejä 15€/kg (M)

Tilaukset 2 päivää ennen noutoa: [email protected] tai puh. 044 709 4494. Huomaathan, että vastaamme teille ravintolamme aukioloaikoina. Hietalahdenranta 6.

TAMPERE: Aisti

Aistin Miäskeittäjät kokkaavat kevätmenun, jolla juhlistaa arkea tai juhlaa kesän korvalla. 

Menun tilaukset su 24.5. mennessä ja tilattujen menujen nouto joko perjantaina 29.5. tai lauantaina 30.5. klo 13-18 Aistista. Tilaukset sähköpostilla: [email protected]

KEVÄTMENU

  • Feta-kasvisvoileipäkakkua & rapeaa cashew-parmesaanisalaattia, 7€
  • Yrtti kuorrutettua lohta, merirapukastiketta & varhaisperuna-parsasalaattia (gluteeniton) 14 €
  • Raparperipiirasta & paahdettua valkosuklaamoussea (gluteeniton) 6€

MENU 27 €

Lue myös